Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

50" Metz 50U2X41C

Zobraziť katalóg
50" Metz 50U2X41C
Televízor SMART LED, 127cm mm, 4K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, WiFi, Miracast, HbbTV, Netflix, VESA 200×200 mm, repro 16W, DTS TruSurround a Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  METZ003c Produktové číslo:  50U2X41C Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Metz 50U2X41C


SMART TV s mimoriadnym rozlíšením obrazu

S inteligentnými televízormi Metz U2 si vychutnáte dokonalý obraz s 10-bitovou farebnou hĺbkou a ultra vysokým UHD rozlíšením. Získate aj prístup k širokej škále online obsahu vďaka integrovaným aplikáciám ako je Netflix, alebo Youtube. Nechýbajú ani multimediálne funkcie na prehrávanie fotografií, videa, alebo obľúbenej hudby cez USB rozhranie. Televízor disponuje moderným tunerom DVB-T/-T2-/-C/-S/-S2, takže je pripravený na nový štandard digitálneho vysielania.


Kľúčové vlastnosti televízora Metz 50U2X41C SMART LED

  • UHD rozlíšenie (3 840 × 2 160 px) s HDR a 10-bitovou farebnou hĺbkou
  • Integrovaná aplikácia Netflix 4.0 pre neobmedzené potešenie z filmov
  • Bezdrôtové pripojenie vďaka integrovanej WiFi
  • Široká škála možností pripojenia
  • DTS TruSurround, Dolby Digital Plus
  • Reproduktory s výkonom 16 W
  • Integrovaný tuner DVB-T/-T2-/-C/-S/-S2
  • Slot CI+
  • USB multimédiá
  • Elektronický programový sprievodca (EPG)

Smart TV

Objavujte výhody Smart TV

Televízory zo série Smart TV ponúkajú intuitívnejšie ovládanie a poskytujú úplne nové možnosti zábavy. Vďaka LAN portu a bezdrôtovému WiFi rozhraniu sú tieto televízory pripojené na internet a umožňujú využívať online aplikácie na streamovanie videa, zobrazenie aktivity na sociálnych sieťach, či zistenie aktuálnych informácií o počasí.

DTS TruSurround

DTS TruSurround

So zvukovým systémom DTS (Digital theatre system), ktorý využíva viackanálový formát priestorového ozvučenia, je zaručený zážitok porovnateľný s digitálnym kinom. V porovnaní s bežným formátom Dolby Digital ponúka DTS oveľa vyššiu kvalitu zvuku, ktorú pocítite predovšetkým pri prehrávaní zvukových súborov vo vysokom rozlíšení.

Youtube

Aplikácia Youtube

Sledujte najnovšie trendy zo sveta internetovej zábavy, športové prenosy, hudobné videoklipy, či živé vysielanie prostredníctvom aplikácie Youtube a vychutnajte si videá vo vysokom rozlíšení na veľkej obrazovke.

Netflix

Obľúbená služba Netflix

Získajte prístup k neobmedzenej databáze filmov a seriálov. Stačí stlačiť tlačidlo Netflix na diaľkovom ovládaní a večerný program máte zabezpečený. Aplikácia si navyše pamätá poslednú pozíciu prehrávania, takže môžete plynule pokračovať tam, kde ste prestali.


Podpora obsahu HDR 10

Vďaka technológii vysokého dynamického rozsahu je rozšírený kontrastný pomer a farebný priestor na vytvorenie prirodzenejšieho obrazu, ktorý sa maximálne približuje realite.

Timeshift USB

Praktická funkcia Timeshift umožňuje pozastaviť sledovaný program použitím tunera a neskôr ho opäť spustiť dočasným uložením.

Miracast

Táto funkcia umožňuje bezdrôtové zrkadlenie obsahu z inteligentných mobilných zariadení priamo na obrazovke televízora. Môžete tak ľahko prezerať fotografie, či videá bez nutnosti ich sťahovania.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Miracast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112,8 cm Hotovo!
Výška
72,7 cm Hotovo!
Hĺbka
29,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
66,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,3 cm Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má prosím tato TV výstup na koakciální kabel, děkuju

Diskusia a poradňa k 50" Metz 50U2X41C
Príslušenstvo pre 50" Metz 50U2X41C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Metz 50U2X41C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Metz 50U2X41C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Metz 50U2X41C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Metz 50U2X41C.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií