PET Premium Week Samsung

55" Hisense H55B7300

Zobraziť katalóg
55" Hisense H55B7300
4,5 2 hodnotení
Televízor SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, PCI Hisense 1500 (50Hz), Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, WiFi, DLNA, Netflix, párovanie s mobilným zariadením, Vidaa, repro 16W, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  HIS020q3a Produktové číslo:  H55B7300 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Hisense H55B7300


Na sledovanie športu i filmov alebo seriálov je vhodné zaobstarať televízor s inteligentnými funkciami a luxusným obrazom. Plnohodnotná uhlopriečka 55" spolu s rozlíšením 4K Ultra HD je najvhodnejšia pre toho najnáročnejšieho diváka. Dokonalé rozlíšenie 4K ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Výrobcom použitá technológia LCD LED vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy ručí za meniteľný odtieň bielej až po samé okraje plochy televízora. Smart technológia televízora vám otvára netušené multimediálne možnosti. 

Najdôležitejšie vlastnosti televízora 55" Hisense H55B7300 

  • Jemné 4K rozlíšenie zabezpečí dokonalé detaily 
  • Dynamický rozsah HDR je prísľubom na nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok 
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 60 Hz vystačí na plynulý obraz 
  • Snímková frekvencia 60 Hz sľubuje úplne plynulý obraz, čo si všimnete hlavne pri sledovaní športu
  • Obrazovka ponúkne uhlopriečku 55" 
  • Multimediálny protokol DLNA umožňujúci prehrávať médiá aj s externými titulkami 
  • Typ tunera DVB-T2 – HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie 

Luxusná kvalita obrazu televízora HISENSE 

Nechcete nič menšie, než špičkovú kvalitu? 55" Hisense H55B7300 s extrémne jemným rozlíšením splní všetky nároky na mimoriadny pôžitok zo sledovania. Označenie 4K značí panel so štvornásobkom obrazových bodov oproti Full HD televízorom. Obraz je zložený z 3 840 × 2 160 bodov a práve preto dosahuje jednu z najlepších úrovní detailov. Ani pri veľkom priblížení k obrazovke sa nemení jeho kvalita, zostáva perfektne ostrý. Jemnosť obrazu oceníte ako pri seriáloch, športe alebo dokumentoch, tak napríklad pri Blu-ray filmoch. Aj staršie filmy či seriály, ktoré nemajú dostatočné rozlíšenie, sa televízor pokúsi prepočítať do vyššieho a ľahko vylepší ich obraz. Vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva spravidla aj svižnejší chod ponúkaných aplikácií, tieto televízory totiž potrebujú veľmi výkonný hardvér. 

DVB-T2 a užitočné funkcie 55" Hisense H55B7300 

Ak sa spoliehate na klasickú anténu, o správny príjem nemusíte mať strach. Najnovší štandard pozemného vysielania DVB-T2 televízor zvládne, netreba riešiť nič ďalšie. Keďže obsahuje DVB-S2 tuner, môžete prijímať satelitný signál, obľúbený kvôli výnimočnému pokrytiu. Ak ste príjemcom káblovej televízie, potom možno pripojiť 55" Hisense H55B7300 pomocou tzv. DVB-C tunera. Kvôli radu inteligentných funkcií potrebujete internet, pre ten nájdete klasický konektor známy z počítačov. Rovnako ako na počítači alebo tablete, aj na tejto veľkej obrazovke nájdete okrem špecifických aplikácií tiež klasické prostredie internetového prehliadača. Veľmi obľúbenou, jednoduchou funkciou je prehrávanie obsahu z flash diskov či externých diskov prostredníctvom USB portu. 

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
124,2 cm Hotovo!
Výška
76,8 cm Hotovo!
Hĺbka
23,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,1 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
60,35 cm Hotovo!
Hmotnosť
13 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím, prosím má tato tv opravdu nahrávání?Diskuse u TV 7100 je psáno že by měla mít.Dnes prodavač v expert mi to taky řekl,ale je to rozporuplné.Nekde píšou ano a někde né. Kupují TV a to je pro mě zásadní.Pokud opravdu umí nahrávat,vite jak to funguje, mám Jvc,a pokud na ní nahrávám,tak nemohu sledovat ani staré nahrávky ani nahrávající se pořád od začátku,jen to co zrovna nahrávám v přítomném čase, jedině u timeshiftu to jde sledovat ,ale zase se to nenahraje.V obýváku Panasonic a tam to jde sledovat i nahrávat i koukat od začátku na nahrávány pořad.Potom nevím 7100 či 7300, děkuji

Dobrý den zdá se mi že televize na originalnim stojanku je vratka je to normalni? A jeste jeden dotaz nejdou stahovat aplikace pise to no data diky za odpoved .

Dobrý den, u této televize je uveden tuner DVB-C pro kabelovou televizi, ale při požití kabelu je tato nabídka šedá. Můžete mě poradit co může být příčinou nedostupnosti a jak to řešit.

Dobrý den, má televize aplikaci Sledování Tv a HBO go?

Dobry bude v ponuke aj tento model HISENSE H55B7500 strieborny? dakujem

Diskusia a poradňa k 55" Hisense H55B7300
Príslušenstvo pre 55" Hisense H55B7300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Hisense H55B7300. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Hisense H55B7300.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií