Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

60" Sharp LC-60LE751E

Zobraziť katalóg
60" Sharp LC-60LE751E
4,0 1 hodnotení
Televízor 3D SMART LED, X-Gen panel, uhlopriečka 152cm, 100Hz, FullHD 1920x1080x3, DVB-T2/T/C MPEG4 tuner, AQUOS NET + s webovým prehliadačom, DLNA, USB nahrávanie, Timeshift, WiFi adaptér súčasťou balenia, ovládanie pomôcť smart telefónu, energ. trieda A +
Kód:  WSA400a Produktové číslo:  LC60LE751E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

60" Sharp LC-60LE751E

Sharp LC-60LE751E využíva tenký, ľahký a nadčasový dizajn , Ktorým očarí všetky svoje divákov. Na obrie uhlopriečkou šesťdesiatich palcov si budete môcť vychutnávať zážitok v 2D aj 3D . Obraz so svojimi prirodzenými farbami je skutočne brilantný, má bohatý kontrast a hĺbku, ktorá berie dych. Vďaka najnovšej 3D obrazovej technológii sa pri sledovaní televízie ponoríte do nového sveta . To všetko a ešte oveľa viac získate pri veľmi nízkej spotrebe počas prevádzky .

Televízor sa vyznačuje moderným panelom s technológiou X-Gen , Ktorá vytvára neuveriteľný jas a hĺbku. Nový materiál tekutých kryštálov a štruktúra panelu minimalizujú deformácie obrazu až o 30% . Živý a uhladený obraz pri sledovaní filmov s dynamickými scénami a športových prenosov zaručí Native Panel 100Hz . Zvukový sprievod obstará dvojica reproduktorov o výkone 15 W. Vaše uši zažijú nepoznané vo formáte Dolby Digital Plus.

Bohatá výbava televízora je v znamení všetkých súčasne používaných tunerov pre príjem televízneho vysielania. Jedná sa o DVB-T/T2 pre príjem digitálneho pozemného vysielania, DVB-C pre príjem káblovej televízie. Oba tunery sú samozrejme integrované aj v ich HD variante a doplnené CI + slotom pre vloženie platené karty. Začlenenie televízora do domácej siete umožní LAN konektor RJ-45 alebo moderný WiFi adaptér . Podpora sieťového štandardu DLNA poskytne podporu pre streamovanie hudby a fotografií z vášho počítača priamo na obrazovku televízie.

Technológie AQUOS NET + vám umožní prístup do obľúbených internetových služieb priamo prostredníctvom televízora. Ako ľahké a pohodlné. Okrem plného prístupu na internet čaká na vyskúšanie mnoho aplikácií . Nechýba ani dômyselná možnosť plného ovládania z aplikácie na šikovnom zariadení. Nahrávanie na pripojený USB disk sa tiež počíta. Navyše pomocou funkcia Time Shift nezmeškáte ani žiadny obľúbený program.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
63" (160,02 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
63" (160,02 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
136,8 cm Hotovo!
Výška
85,2 cm Hotovo!
Hĺbka
35,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
81,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
27,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 60" Sharp LC-60LE751E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 60" Sharp LC-60LE751E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 60 "Sharp LC-60LE751E.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií