PET PET

7" Sencor SPV 6713T

Zobraziť katalóg
7" Sencor SPV 6713T
4,4 11 hodnotení
Televízor LCD, uhlopriečka 18 cm, DVB-T tuner, USB, SD/MMC/MC čítačka, 2x2W repro, AV vstup/výstup, DO, Li-Pol
Kód:  WS506l Produktové číslo:  SPV 6713T Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

7" Sencor SPV 6713T

Užite si výhody moderných technológií kdekoľvek a kedykoľvek s prenosnou LCD televíziou Sencor SPV 6915T. Ponúka perfektný obraz a uhlopriečku 7 " (18 centimetrov). Je vybavená DVB-T tunerom pre príjem všetkých obľúbených kanálov. Okrem televíznych programov je vám k dispozícii aj USB vstup a vy si tak ľahko prehráte obľúbený film uložený na flash disku, alebo externom pevnom disku. K podobnému účelu slúžia tiež čítačka pamäťových kariet SD/MMC/MC. Zvuk v dostatočnej kvalite produkuje dvojica reproduktorov s výkonom 2 W.

O napájanie sa stará internej batérie typu Li-Pol. Tá udrží spotrebič pri živote až 2 hodiny. Okrem USB rozhrania a čítačky pamäťových kariet disponuje televízia tiež AV výstupom aj vstupom a 3,5 milimetrovým jackom pre pripojenie slúchadiel. Okrem samotnej televízie v balení nájdete sieťový adaptér, autoadaptér 12V, DVB-T anténu, AV kábel, diaľkový ovládač a veľmi praktickú tašku pre upevnenie na opierku autosedačky. Výpočet predností uzatvára české menu a elektronický programový sprievodca EPG.
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
7" (17,78 cm) Hotovo!
Šírka
22 cm Hotovo!
Výška
13 cm Hotovo!
Hĺbka
3 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,49 kg Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
7" (17,78 cm) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
22 cm Hotovo!
Výška
13 cm Hotovo!
Hĺbka
3 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,49 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 7" Sencor SPV 6713T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 7" Sencor SPV 6713T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 7" Sencor SPV 6713T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 7" Sencor SPV 6713T.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií