85 "Panasonic TX-85X940E

Zobraziť katalóg
85 "Panasonic TX-85X940E
Televízor 3D SMART LED, uhlopriečka 216cm, 2000Hz BLS IFC PRO, THX certifikácia, 4K Ultra HD 3840x2160, DVB-S2/T2/T/C Twin tuner, 4K 50/60p input, lokálne smítvání Pre, 4x HDMI 2.0, 3x USB, LAN , CI +, SCART, slot na SDXC, WiFi, SMART aplikácie, Voice Assistant, My Home Screen, My Stream, webový prehliadač, HbbTV, HEXA-Processing Engine pro5, USB/HDD nahrávanie, hud. výkon 40W, energ. trieda B
Kód:  WX249w2 Produktové číslo:  TX-85X940E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

85 "Panasonic TX-85X940E

Ohromujúci pohľad


Najvyššia modelová rada značky Panasonic v sebe zhmotňuje najpokročilejšie technológie v oblasti audiovizuálnych pôžitkov. Hlavnou prednosťou tejto triedy je špičkový obraz a široké možnosti jeho využitia. O realisticky vykreslené scény do najmenších detailov sa stará výkonný modul Quad Core pro5, ktorý zaisťuje bezchybné spracovanie obrazu - potláča šum, kompenzuje pohyb a odhaľuje detaily na 4K obrazu .

V tejto triede rozhodne nebudete trpieť nedostatkom zdrojov kvalitného obsahu. Vo výbave modelu TX-85X940E nájdete ako duálny tuner DVB-S2/T2/T/C s príjmom dvoch staníc naraz (napríklad pre nahrávanie a sledovanie), tak štvoricu HDMI pre najrôznejšie prehrávače, konzoly aj počítače - nehovoriac o nekonečnom zástupe zábavy na internetových portáloch. V neposlednom rade oceníte ladný dizajn s čistými líniami a minimálnym rámčekom, ktorý bude zdobiť váš obývačka, aj keď bude televízia práve odpočívať.

Zobrazovací panel bez kompromisov


Použitý Ultra HD panel Ultra Bright je ocenený certifikátom THX, čo je najvyššia méta kvality, akú si možno v pohodlí domácnosti dopriať. Dokáže docieliť mimoriadneho jasu a spolu s digitálne obnovou pôvodného jasu, ktorý sa stráca pri komprimácii, budete svedkami oveľa živšieho obrazu, než aký zvyčajne LED TV podávajú. Štúdio Master Colour rozširuje farebný priestor a produkuje obraz v maximálne zhode s originálom.

S technológiou Studio Master Drive vykúzli presne podanej farby s dokonale plynulými prechodmi a viditeľné detaily aj v tmavých scénach, pretože dopodrobna optimalizuje jas obrazu. Podsvietenie obrazu Local Dimming Ultra má veľký počet zón lokálneho stmievania, a tak sa nestratí ani najjemnejšie odchýlky - tmavé oblasti si zachovajú temnú čiernu aj v jasných scenériách.

Váš oddychový svet


Upravte si prostredie televízie presne podľa svojho vkusu. Domovskú obrazovku doladíte obľúbenými aplikáciami, správami, počasím - získate tak ľahko a rýchlo prístup k požadovanému obsahu. Zabudovaná webkamera slúži nielen pre videohovory, ale tiež pre rozpoznanie tvárí jednotlivých užívateľov, aby vám TV mohla vyjsť v ústrety individuálne . Televízor vám tiež skrze funkciu My Stream odporučí prostredníctvom intuitívneho rozhrania televízne relácie, seriály a filmy, takže sa nikdy nebudete nudiť. Aby bolo užívanie všetkých chytrých funkcií intuitívne, je dodávaný diaľkový ovládač s touchpadom alebo mu rovno povedzte, čo požadujete. Vlastne u televízie ani sedieť nemusíte. TV Anywhere prenesie TV vysielanie alebo nahrané programy na displej vášho smartphonu či tabletu.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
85" (215,9 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
85" (215,9 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
191,7 cm Hotovo!
Výška
116,3 cm Hotovo!
Hĺbka
35,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
113,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
87 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 85 "Panasonic TX-85X940E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 85" Panasonic TX-85X940E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 85" Panasonic TX-85X940E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 85" Panasonic TX-85X940E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 85" Panasonic TX-85X940E.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií