Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Acer Aspire TC-780

Zobraziť katalóg
Acer Aspire TC-780
4,5 2 hodnotení
Počítač - Intel Core i5 7400 Kaby Lake, RAM 8GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1050 2GB, HDD 1TB+SSD 128 GB 7200 otáčok, DVD, HDMI, čítačka kariet, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64bit (TC-780_Wkbl_FR300W)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  TC045h6t3 Produktové číslo:  DT.B89EC.008

Acer Aspire TC-780

Vyžadujete od počítača špičkový výkon a záleží vám na jeho vzhľade? Skvelú kombináciu prináša nový Acer Aspire TC-780. Ponúkne moderný hardvér s vysokým výkonom, ktorý je ukrytý v elegantnej čiernej skrinke. Bude sa tak skvele vynímať v kancelárii, izbe alebo obývačke. Predný panel disponuje integrovanou optickou DVD mechanikou a konektormi s ľahkým prístupom. Medzi nimi nechýba dvojica vysokorýchlostných USB 3.0, 3,5 mm Jack pre slúchadlá a mikrofón alebo praktická čítačka SD kariet.

Hlavné prednosti počítača Acer Aspire TC-780

  • Výkonný hardvér na prácu aj zábavu
  • Jedinečný dizajn s možnosťou rozšírenia výbavy
  • Predinštalovaný systém Windows 10 Home
  • Procesor s vyspelou architektúrou Kaby Lake
  • Výkonná grafika NVIDIA GeForce GTX 1050
  • Priestranný disk pre vaše dáta
  • Súčasťou balenia je klávesnica a myš

Skvelý výkon počítača Acer Aspire TC-780

V jadre počítača Aspire TC-780 tlčie silný štvorjadrový procesor Intel Core i7 s architektúrou Kaby Lake. Jeho vysoká frekvencia 3,6 GHz sa dokáže v prípade potreby vyšplhať až na 4,2 GHz. Sekunduje mu 8 GB operačnej pamäte, takže práca s viacerými aplikáciami nebude problém. O pekný obraz TC-780 vo filmoch aj v hrách sa postará grafika NVIDIA GeForce GTX 1050 s vlastnou 2 GB pamäťou. Užite si plynulé HD video a najnovšie herné vychytávky.

Výbava na úrovni

Všetky svoje dáta uložíte na priestorný pevný disk s kapacitou 2 TB. Pri počítači TC-780 nechýbajú USB konektory pre periférie či externý disk. Maximálne plynulý chod operačného systému Windows 10 Home podporuje rýchle SSD s kapacitou 128 GB. Súčasťou balenia počítača Aspire TC-780 je aj klávesnica s myšou. Jediné, čo potrebujete na okamžité používanie, je monitor. Ten je možné zapojiť cez digitálny HDMI alebo DVI.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na koľko FPS to utiahne space engineers

Na jakou grafiku bude fungovat ? jde si zakoupit pc i bez myši a klávesnice?

Je možné přidělat 2. RAM? Jestli ano, tak která je vhodná Děkuji

Utiahne to GTA5 alebo ARK?

Je to podvod na tom videu je že to má Intel HD graphics tak co to je? Je to tam vidět v minecraftu

Dobrý den, chcem sa spýtat. Chcel by som vylepšitgrafiku, potreboval bysom aspon 1050Ti od Geforce.Len neviem ci mám celý pc do rúk ALZY, alebo si mam sám namontovať

Budou ještě další počítače tohodle typu? Píše se tam, že už jsou jen 4 a já ho budu pořizovat až za měsíc a nevím, jestli pak ještě budou

je tento pc lepší ? https://www.alza.sk/hp-pavilion-570?dq=4738253

Dobeý deň na kolko FPS približne vytiahne fortnite tento PC?

Chcem sa spýtať či je v tom to PC aj Bluetooth modul.

123
Diskusia a poradňa k Acer Aspire TC-780
Príslušenstvo pre Acer Aspire TC-780
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire TC-780.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií