Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ADAM AUDIO A7X

Zobraziť katalóg
ADAM AUDIO A7X
Reproduktor aktívny, s výkonom 150W, frekvenčný rozsah od 42 Hz do 50000 Hz, 2-pásmové, RCA (cinch), XLR
Kód:  AUDI02f Produktové číslo:  A7X

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ADAM AUDIO A7X

Vyladený zvuk v každom detaile

Aktívny near-field monitor ADAM Audio A7X nadväzuje na úspešný a cenami ovenčený model A7, ktorý sa stal medzi amatérskymi a profesionálnymi zvukármi skutočnou legendou. Model A7X prichádza s celým radom inovatívnych technológií, vďaka ktorým sa etabloval ako vlajková loď v kategórii 7-palcových štúdiových monitorov. Ide o jeden z najvyváženejších a najvšestrannejších štúdiových reproboxov na trhu, ktorý odhalí každú nedokonalosť vášho mixu, súčasne prináša aj vysokú kvalitu počúvania vašich obľúbených skladieb.


Vlastnosti štúdiového monitora ADAM Audio A7X

  • Aktívny štúdiový near-field monitor
  • Dokonale čistý a verný zvuk
  • Celkový výkon 150 W
  • 7" basový reproduktor
  • 2" unikátny výškový reproduktor X-ART, (Accelerated Ribbon Tweeter)
  • Frekvenčný rozsah: 42 Hz – 50 kHz
  • Bi-amp zosilňovač
  • Max. SPL (peak) na 1 m (v páre): 114 dB
  • Vstupy: 1× XLR, 1× RCA
  • Hmotnosť: 9,2 kg

Precízna zvuková reprodukcia

Profesionálny štúdiový monitor ADAM Audio A7X je osadený 50 W výškovým reproduktorom s technológiou X-ART a inovovaným 7" 100 W stredobasom s extrémne tuhou a pritom veľmi ľahkou membránou. V spodnej časti sa nachádzajú dva basreflexové otvory, ktoré zaistia presnú reprodukciu hlbokých tónov už od frekvencie 42 Hz.


Technológia X-ART

Prepracovaný menič X-ART nadväzuje na staršiu technológiu ART, ktorá bola veľmi úspešná medzi zvukovými profesionálmi. Inovovaná verzia prináša vyššiu účinnosť, silnejší akustický tlak a širší frekvenčný rozsah až do 50 kHz. Výškové meniče s technológiou X-ART dosahujú oveľa detailnejšiu reprodukciu s vysokým rozlíšením na poli vysokých frekvencií.


Woofer s inovovanou membránou

Membrána basových reproduktorov je vyrobená z kombinácie uhlíkových a sklených vlákien doplnených o uplatňovanú akrylátovú penu Rohacell. Vďaka tomu je výsledok oveľa pevnejší a ľahší ako pri papierových, polypropylénových alebo hliníkových riešeniach. Vďaka vysokej tuhosti nevznikajú nežiaduce rezonancie membrány, ktoré spoločne s ďalšími prvkami definujú verný a dynamický zvukový výstup.


Zabudovaný Bi-amp zosilňovač

Aktívny Bi-amp dizajn využíva pre každý reproduktor ADAM Audio A7X na mieru prispôsobený zosilňovač, aby boli maximálne využité jeho prednosti a jednotlivé časti boli vo vzájomnej zhode. Výškový reproduktor je napájaný zosilňovačom s „rýchlym“ prebehom (maximálna rýchlosť zmeny výstupného napätia za jednotku času - Volt za mikrosekundu), zatiaľ čo signál pre basový woofer dodáva zosilňovač schopný pracovať s veľkými dynamickými špičkami.


Dokonalý zvuk bez skreslenia

Výhodou štúdiového monitora ADAM Audio A7X je elektronický crossover s vysokou strmosťou pre obe pásma, ktorý zaisťuje veľmi nízku úroveň nežiaduceho intermodulačného skreslenia v okolí deliaceho kmitočtu. Výsledkom je jemnejší, čistejší a detailnejší zvukový výstup v kritickom strednom pásme.


PWM technológia

Na zosilnenie signálu je využitá technológia PWM (Pulse Width Modulation), ktorá prevádza vstupný signál na sériu pravouhlých kriviek rovnakej výšky, ktorých šírka sa mení v čase. Tento priebeh možno oveľa jednoduchšie zosilniť využitím nemodulovaných tranzistorov s funkciou prepínača, ktoré iba zapínajú a vypínajú napájacie napätie. Výhodou tohto riešenia je extrémne vysoká účinnosť (> 90 %) a oveľa nižšia prevádzková teplota.


Ovládacie prvky pre korekciu zvukového výstupu

Zadný panel štúdiového monitora ADAM Audio A7X je opatrený vstupnými konektormi pre symetrické (XLR) aj nesymetrické (RCA) pripojenie, a nechýbajú ani regulátory úrovne výškového reproduktora a filtrov Low a High Shelf. Na prednej strane sa okrem sieťového vypínača nachádza aj regulátor hlasitosti. Prednes štúdiového monitora ADAM Audio A7X tak možno čiastočne upraviť na základe vlastných preferencií.



Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
RCA – Cinch, XLR Hotovo!
Výstupy
RCA – Cinch, XLR Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
RCA – Cinch, XLR Hotovo!
Výstupy
RCA – Cinch, XLR Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
150 W Hotovo!
Frekvencia od
42 Hz Hotovo!
Frekvencia do
50 000 Hz Hotovo!
Impedancia
30 Ohm Hotovo!
Počet pásem
2-pásmové Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
28 cm Hotovo!
Hĺbka
20,1 cm Hotovo!
Výška
33,7 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
9,2 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K počítaču, Do štúdia Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ADAM AUDIO A7X jsem si před několika lety přivezl z Ameriky a byla to nejlepší koupě v mém životě. Neustále je porovnáváme s dalšími a dalšími monitory kamarádů a výsledek je vždy stejně jednoznačný. A7X za ty prachy miluju, je to naprosto profi nářadí. V USA jsem byl ve 20ti studiích a skoro všude je měli vedle monitorů za 5OOK. Teď se chystám upgradnout na S3V, nebo S3H, mám větší pracovnu :) To už je finančně někde úplně jinde, bohužel.

Diskusia a poradňa k ADAM AUDIO A7X
Príslušenstvo pre ADAM AUDIO A7X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADAM AUDIO A7X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ADAM AUDIO A7X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ADAM AUDIO A7X.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií