Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ADATA Ultimate SU900 256GB

Zobraziť katalóg
ADATA Ultimate SU900 256GB
4,6 7 hodnotení
SSD disk – 2.5", SATA III, čítanie až 560 MB/s, zápis až 520 MB/s, 3D MLC NAND technológia, 7mm
Kód:  DU102t1c Produktové číslo:  ASU900SS-256GM-C Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ADATA Ultimate SU900 256GB

Okamžite zlepšite výkon vášho notebooku alebo stolového počítača. Moderná technológia SSD má oproti tradičným pevným diskom obrovský náskok, najmä pri nabiehaní systému, odozve aj omnoho svižnejšiemu čítaniu a zápisu. ADATA Ultimate SU900 spája 3D MLC NAND flash a SMI radič, vďaka čomu bola dosiahnutá vysoká kapacita, rýchlosť a spoľahlivosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový výkon, spoľahlivosť a vysoká kapacita
  • Niekoľko technológií na ochranu integrity dát
  • Globálny algoritmus vyrovnania opotrebovania
  • Ľahký prechod (kompletné príslušenstvo a migračný softvér)

Dáta v dobrej starostlivosti

Inteligentný algoritmus caching SLC maximalizuje výkon čítania a zápisu. Podpora rýchlej vyrovnávacej pamäte DRAM tak stačí aj pri intenzívnom zaťažení mnohými úlohami, aby nebolo nutné použiť inú pamäť. Oprava chýb funkciou LDPC potom vedie k masívnemu zvýšeniu integrity dát. Chráni váš cenný obsah v boji proti strate v oveľa väčšej miere ako disky bez ECC alebo SSD so základnou korekciou chýb BCH.

Pre každého

Začnite používať moderné SSD bez nadbytočných starostí s kompatibilitou. Vďaka výške len 7 mm sa vojde aj do tenkých notebookov alebo herných konzol. Na umiestnenie do štandardnej šachty s výškou 9,5 mm je pribalená vložka a 3,5-palcový držiak, vďaka ktorému dosiahnete absolútnu univerzálnosť so stolnými počítačmi. Prechod na nové SSD úložisko uľahčuje možnosť stiahnutia aplikácie na migráciu existujúceho systému.

 
Poznámka:

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je v pořádku údaj o délce záruky? Výrobce poskytuje 60 měsíců, vy máte uvedeno jen 36 měsíců. Děkuji.

Diskusia a poradňa k ADATA Ultimate SU900 256GB
Príslušenstvo pre ADATA Ultimate SU900 256GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADATA Ultimate SU900 SSD 256GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ADATA Ultimate SU900 SSD 256GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ADATA Ultimate SU900 SSD 256GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ADATA Ultimate SU900 SSD 256GB.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií