Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AEG BMG 5677

Zobraziť katalóg
AEG BMG 5677
Tlakomer – ramenný, pre obvod 30–42cm, detekcia arytmie, LCD displej, pamäť 2× 60 meraní, USB kábel, 4× AAA (nie sú súčasť balenia)
Kód:  AEGPC008 Produktové číslo:  4015067207770 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG BMG 5677

Moderný plne automatický merač krvného tlaku a pulzu ľahko a rýchlo získa cenné informácie o vašom zdravotnom stave. Vďaka WHO (Svetová zdravotnícka organizácia) klasifikácii si môžete byť istí, že výsledok bude v súlade s platnými normami. Dôležité je aj automatické vypínanie, ktoré šetrí batérie a zaručuje tak dlhodobú prevádzku. Tlakomer je vybavený základnými funkciami, ako je dátum a čas. Výsledky meraní netreba nikam zapisovať, viesť si špeciálne zošity či tabuľky. Stačí si ho nasadiť, zmerať tlak a o zvyšok sa už postará sám. Tento ramenný tlakomer totiž uchováva až 2× 60 posledných meraní - prístroj je vhodný pre dvoch používateľov. AEG BMG 5677 dokáže vypočítať aj priemerné hodnoty z posledných meraní, ideálny je tak aj pre dlhodobé sledovanie. Pribalená manžeta pre meranie tlaku je určená pre pažu dospelého človeka, vďaka suchému zipsu je nastaviteľná v rozmedzí 30 – 42 cm.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľký LCD displej
  • Automatické vypnutie
  • Zobrazenie dátumu a času
  • Vhodný pre 2 používateľov
  • Automatická detekcia arytmie
  • Merač troch hodnôt - systola, diastola a tep
  • Rozsah meranie pulzu 40 až 180 tepov za minútu
  • Rozsah krvného tlaku - systola 60 až 260 mmHg; diastola 40 až 199 mmHg
  • Vrátane USB kábla a softvéru na CD zdravotného manažéra (možné aj stiahnutie zadarmo)

Intuitívne ovládanie, prehľadný displej a praktická taška

Ovládanie je jednoduché a intuitívne, so všetkým vám pomôže manuál. Všetky údaje, akými sú napríklad systolický a diastolický tlak, priemerné hodnoty, ukazovateľ dátumu a času, upozornenie na arytmiu či indikácia nutnosti výmeny batérií, sú zobrazované na veľkom LCD displeji s dobrou čitateľnosťou. Ovládanie vám uľahčia podsvietené tlačidlá. Pre napájanie je možné využiť sieťový adaptér alebo štyri AAA batérie (nie sú súčasťou balenia). Súčasťou balenia je USB kábel vrátane softvéru a praktická taška pre uloženie. Rozmery prístroja (Š × V × H) 105 × 76 × 166 mm.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nechá se k AEG BMG 5677 dokoupit přípojka na el.proud. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, zakoupil jsem si měřič krevního tlaku AEG BMG 5677 a mám poškozenou (prasklou) manžetu. Potřebuji poradit kde jí mohu dokoupit ? Děkuji Michal Mareček

Diskusia a poradňa k AEG BMG 5677
Príslušenstvo pre AEG BMG 5677 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG BMG 5677.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií