Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AF Staticlene 250 ml

Zobraziť katalóg
AF Staticlene 250 ml
Čistiaci sprej – plne biologicky odbúrateľný, antistatický čistič s príjemnou vôňou, udržuje antistatické vlastnosti dlhú dobu a znižuje tak priľnavosť prachu a nečistôt
Kód:  AFA003f Produktové číslo:  ASTA250D
AF Staticlene 250 ml Predaj skončil

AF Staticlene 250 ml

AF Staticlene s objemom 250 ml je účinný čistič s antistatickým účinkom. Ide o veľmi šetrnú kvapalinu, ktorá nepoškodí ošetrovaný materiál. Čistič je úplne biologicky odbúrateľný a odstraňuje napríklad prach, alebo mastnotu. Sprej sa veľmi ľahko aplikuje a je príjemne parfumovaný. 

Kľúčové vlastnosti čistiaceho spreja AF Staticlene, 250 ml

  • Čistiaci sprej AF Staticlene je parfumovaný
  • Ideálny na čistenie rôznych povrchov
  • Ľahko sa aplikuje a má antistatické účinky
  • Šetrný prípravok na odstránenie prachu, mastnoty a ďalších nečistôt

Objem:
250 ml


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den dá se použít na čištění displejů?

Diskusia a poradňa k AF Staticlene 250 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AF Staticlene 250 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AF Staticlene 250 ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AF Staticlene 250 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AF Staticlene 250 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií