Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Airblock

Zobraziť katalóg
Airblock
Dron modulárna konštrukcia, ovládanie mobilným telefónom
Kód:  MKB109a Produktové číslo:  99808

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Airblock


Airblock je prvý modulárny dron na svete s možnosťou ľahko a rýchlo ho  premeniť do niekoľkých rôznych režimov - dron, vznášadlo, triangle, spider či ho rozobrať na jednotlivé moduly. Airblock je vyrobený z magnetických častí, ktoré idú veľmi dobre spojiť aj rozdeliť bez potreby akéhokoľvek náradia a nástrojov. Magnety majú ďalšiu výhodu, a to takú, že úplne eliminujú možnosť zlého zostavenia.

 

Kľúčové vlastnosti Drone Airblock

  • Prvý modulárny dron na svete
  • Možnosť meniť medzi niekoľkými letovými režimami
  • Ovládanie pomocou mobilného zariadenia
  • Prepojenie prostredníctvom magnetov
  • Vhodný aj pre deti
  • Funkcia automatického pristátia pri strate spojenia

Airblock je maximálne bezpečný

Dron je vyrobený z ľahkého, mäkkého a odolného materiálu. Veľkou výhodou je, že samotné vrtule sú obklopené šesťhranom a nie sú tak vystavené priamemu kontaktu s ostatnými predmetmi a nehrozí ich poškodenie. Vďaka tomu sa tiež Airblock stáva veľmi bezpečným - môžete ho používať aj v interiéri a nemusíte sa báť o svoje deti či domácich miláčikov. 

Vystačíte si s mobilným zariadením

Ovládanie je zabezpečené pomocou akéhokoľvek mobilného telefónu alebo tabletu s predinštalovaným operačným systémom iOS a Android. Samozrejmosťou je tiež mobilná aplikácia (k stiahnutiu na App Store a Google Play), ktorá umožní jednoduché nastavenie dronu, k tomu slúži intuitívne grafické programovanie ovládacích prvkov (vhodné pre deti už od 8 rokov). 

Inteligentné funkcie i pre začiatočníkov

Maximálny dosah ovládania je v optimálnych podmienkach 5 metrov vertikálne a 15 metrov horizontálne.
Ak ste začiatočník, tak určite oceníte funkciu jednoduchého pristátia a vzletu prostredníctvom jedného dotyku. Ak počas letu stratíte bluetooth pripojenie medzi dronom a mobilným zariadením, tak s Airblock automaticky pristane. 

 

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Mobilom Hotovo!
Obsah balenia
Dron Hotovo!

Let

Ovládanie
Mobilom Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Airblock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Airblock - programovatelný dron. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Airblock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Airblock. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Airblock.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií