Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Aligator FiGi Note 3

Zobraziť katalóg
Aligator FiGi Note 3
Mobilný telefón – 6.8" IPS 1600 × 720, procesor MediaTek MT6737 4-jadrový, RAM 3GB, Micro SDXC až 512 GB, zadný fotoaparát 13Mpx +2Mpx, predný fotoaparát 5Mpx, elektronická stabilizácia, GPS, Glonass, LTE, Jack (3.5mm) a USB micro, čítačka odtlačkov prstov, hybridný slot, neblokovaný, batéria 5100mAh, Android 10
Kód:  AL3041ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Aligator FiGi Note 3

Aligator FiGi Note 3 ľahko identifikujete ako smartfón. Umožní vám preto komunikovať na sociálnych sieťach, fotiť a natáčať trojitým snímačom, ale tiež využívať rad praktických aplikácií alebo hrať hry. Operačná pamäť zariadenia poteší kapacitou 3 GB. Ide o výkon, ktorý bude vyhovovať najmä používateľom s nižšími nárokmi. Smartfónu Aligator FiGi Note 3 dodá energiu batéria, ktorá má veľmi peknú výdrž vďaka netradičnej kapacite 5100 mAh. Nemenej dôležitým prvkom je konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB micro. Smartfón ALIGATOR disponuje čistým Androidom.

Najdôležitejšie vlastnosti smartfónu Aligator FiGi Note 3

  • Obslúži viac SIM kariet v konfigurácii hybridný slot
  • Operačná pamäť 3 GB a CPU MediaTek MT6737
  • Grafický akcelerátor Mali T720 MP1
  • Hlavný fotoaparát má rozlíšenie 13 Mpx
  • Na chrbte mobilu nájdete 3 šošovky fotoaparátu
  • Prístup k smartphonu pomocou rozpoznania tváre
  • Mobil ALIGATOR má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM

Displej a fotoaparát smartfónu Aligator FiGi Note 3

displej telefónu s okrúhlym výrezom dostal do vienka HD rozlíšenie. Je založený na obľúbenej technológii IPS s kvalitným podaním farieb a dobrými pozorovacími uhlami. Výbavu pre fotografie zastupuje v smartfóne Aligator FiGi Note 3 fotoaparát s trojicou šošoviek Pri nahrávaní videí je neoceniteľná elektronická stabilizácia. Kvalitu snímok vylepší efektívne automatické zaostrovanie. Nevyhnutnou súčasťou je šikovná dióda na prisvietenie. Pre fanúšikov selfie záberov má telefón predný fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx.

Smartfón Aligator FiGi Note 3 zaujme praktickou výbavou

Smartfón dovoľuje používať hneď 2 SIM karty, z toho jednu namiesto pamäťovej karty. Zväčšiť úložný priestor nad rámec interného úložiska možno ľahko pomocou microSD karty. O zabezpečenie telefónu Aligator FiGi Note 3 sa stará čítačka odtlačkov prstov na tele zariadenia. Variant bleskového odomknutia zariadenia bez hesiel a gest otvára spoľahlivé rozpoznávanie tváre. V špecifikácii nájdete označenie OTG, čo v preklade znamená, že k smartfónu môžete pripojiť napríklad externý pevný disk. Samozrejmosťou funkčnosti je podpora rýchleho pripojenia k internetu a senzory nevyhnutné pre funkčnosť všetkých aplikácií.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aligator FiGi Note 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator FiGi Note 3 32GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alligator FiGi Note 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alligator FiGi Note 3.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií