Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Allocacoc Levit8 L

Zobraziť katalóg
Allocacoc Levit8 L
Stojan – skladací, bez dielov, polyester + PU koža, rozmery 35×23×23cm
Kód:  NZE402c Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Allocacoc Levit8 L

LEVIT8

stelesňuje vo svete čím ďalej tým obľúbenejší trend práce postojačky. Odlepte sa od stoličky na čo možno najdlhšie a najčastejšie. Vyhnite sa nepríjemným problémom s chrbtom a iným zdravotným ťažkostiam. LEVIT8 umožňuje vykonávať doposiaľ sedavú prácu postojačky, čím zásadne prospieva vášmu zdraviu. 


Ergonomický

Výberom správnej veľkosti podľa vašej výšky docielite pomocou LEVIT8 ideálny uhol vašich rúk pre pohodlnú prácu s notebookom.

Seď, stoj, hýb sa, znovu a znovu    

Štúdie preukázali, že celodenné sedenie znižuje našu produktivitu a dokonca môže negatívne ovplyvňovať kvalitu nášho života zvyšovaním rizika výskytu niektorých chorôb aj pri tých, ktorí pravidelne cvičia. Celodenné státie tiež nie je riešením, naše telo je prispôsobené k pohybu.


Stabilný a pevný                             

Inšpirovaný Origami vytvára LEVIT8 uzatvorenú slučku trojuholníkových dosiek opierajúcich sa o seba, ktorá je schopná udržať viac ako 20 násobok svojej vlastnej hmotnosti.


Bez zbytočných ťažkostí                                     

Žiadne diely, ani montáž. Plynulý prechod medzi polohou v sede a v stoji, kdekoľvek a kedykoľvek.


Tenký a ľahký                                             

LEVIT8 zaberá minimálny priestor čím umožňuje jednoduché skladovanie a ľahkú prenosnosť. Keď ho nepotrebujete, jednoducho ho uložíte do police alebo svojej tašky.


Precízne spracovanie                       

Použitím nadčasovej knihárskej techniky a veľmi odolnej tkaniny, pôvodne určenej pre priemyselné využitie, je LEVIT8 dlhodobým pomocníkom, ktorý je odolný proti škvrnám a kontaktu s vodou.

Parametre a špecifikácia

Šírka
230 mm Hotovo!
Výška
350 mm Hotovo!
Hĺbka
230 mm Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
230 mm Hotovo!
Výška
350 mm Hotovo!
Hĺbka
230 mm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Allocacoc Levit8 L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Allocacoc LEVIT8 Grösse L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Allocacoc LEVIT8 Grösse L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Allocacoc Levit8 L.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií