AP+ nový vizuál Aplikace

Alma 2760 HD

Zobraziť katalóg
Alma 2760 HD
4,4 5 hodnotení
DVB-T prijímač – set top box pre DVB-T SD aj HD vysielanie, FULL HD, displej, USB, MKV, AVI, MPG, MP4, MOV, MP3, JPEG, EPG, TimeShift
Kód:  IS001a22g Produktové číslo:  2760 T2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alma 2760 HD

Vylepšite ľubovoľný televízor príjmom digitálneho pozemného vysielania a modernými funkciami, ktorými si spríjemníte používanie televíznych služieb. Táto malá škatuľka si poradí s digitálnym signálom v norme DVB-T aj vo vysokom rozlíšení MPEG4. Stačí pripojiť anténny kábel a po jednoduchej inštalácii ste o chvíľu pripravení pozerať.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný televízny tuner (s displejom)
  • Príjem DVB-T MPEG4
  • Jednoduchá inštalácia (podpora viacerých jazykov)
  • USB 2.0 pre TimeShift a záznam podľa EPG
  • Podpora formátov MKV, AVI, MPG, MP4, MOV, MP3, JPEG
  • Pripojenie TV cez HDMI (Full HD 1080p) aj klasické kompozitné

Nielen tuner

Prijímač má vo výbave USB port. Doplňte doň flashdisk a otvoria sa vám dvere k moderným službám. Keď nie ste doma, môžete si svoje relácie nechať nahrať podľa programového sprievodcu (EPG). Potrebujete si odskočiť na záchod? S funkciou TimeShift si televízne vysielanie pozastavíte a po návrate budete pokračovať tam, kde ste skončili. V neposlednom rade dokáže z USB prehrávať filmy v MKV a iných obľúbených formátoch, ale prehráva aj fotografie a hudbu.

 

Upozornenie:
Set-top-box síce dokáže prijímať DVB-T2, ale nedekóduje kodek H.265/HEVC, preto nebude budúci príjem vysielania štandardu DVB-T2 fungovať.

 

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-T Hotovo!
Záznam na
flash disk Hotovo!
Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!
Vstupy/Výstupy
HDMI, video cinch, audio cinch, USB Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-T Hotovo!

Funkcie

Záznam na
flash disk Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, video cinch, audio cinch, USB Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, set top box po zakoupení fungoval dobře, cca 2 měsíce a z ničeho nic se rozházely programy a po několika pokusech o seřazení programů se během chvilky opět rozházely. Co s tím?? Reklamovat zařízení?

Dobrý den, jak se chová přijímač při zapojení do sítě pokud byl odpojený? Ihned se sám zapne a naběhne poslední zvolený kanál, nebo je nutné jej dodatečně zapnout dálkovým ovládáním? dík L.K.

dobrý den, má teto septobox álkový ovladač? děkuji odpověď prosím na [email protected]

Diskusia a poradňa k Alma 2760 HD
Príslušenstvo pre Alma 2760 HD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alma 2760 HD                                   . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alma 2760 HD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alma 2760 HD.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií