Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Alzátka

Zobraziť katalóg
Alzátka
4,3 219 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá na všestranné využitie, integrovaný mikrofón na telefonické hovory, hlasové ovládanie, bezdrôtový kodek aptX, bluetooth verzia 4.0, 20 Hz-20 KHz, výdrž na batériu 4,5 h, váha 16,4 g
Kód:  CEL100x1 Produktové číslo:  1503-061 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alzátka

Alzátka, to sú štýlové bezdrôtové slúchadlá pre všestranné použitie. Majú kvalitný dielenský dizajn, špičkový zvuk a integrovaný mikrofón. Zabudnite na zväzujúce káble a užite si voľnosť pri pohybe, akú dáva bezdrôtové pripojenie Bluetooth 4.0. 


Kľúčové vlastnosti:

  • Podpora aptX kodeku
  • Čistý zvuk
  • Vstavaný mikrofón s redukciou šumu a potlačením okolitého hluku
  • Multi-point pre pripojenie 2 mobilných telefónov

Verné zvukové podanie

Verné zvukové podanie má na starosti pokročilá čipová súprava s podporou aptX kodeku, ktorý je vhodný pre bezdrôtové pripojenie. Umožňuje totiž rýchly prenos zvuku s širokým dynamickým rozsahom. Súčasťou slúchadiel je integrovaný mikrofón so schopnosťou redukovať šum a okolitý hluk vďaka technológii CVC 6.0. Obe strany sa teda budú počuť úplne zreteľne. Slúchadlá podporujú funkciu Multi-point pre pripojenie dvoch mobilných telefónov naraz. 

Dlhá výdrž jedno nabitie

Slúchadlá so zdrojom hudby spárujete pomocou Bluetooth s dosahom až 10 metrov. Vstavaná 80 mAh lítium-iónová batéria udrží slúchadlá v chode až 4,5 hodiny pre ničím nerušené počúvanie. Rovnaká hodnota platí aj pre dĺžku hovoru, v pohotovostnom režime vydrží až 180 hodín. Nabíjanie je riešené cez USB konektor. Kúpte si kvalitné štýlové slúchadlá priamo od Alzáka a užite si kvalitné a pohodové počúvanie!


Doplňujúce informácie:

Technické údaje:
Bluetooth verzie 4.0
Podpora profilov: HFP, HSP, AVRCP, A2DP
Dosah: 10 m

Batéria:
Typ: Lítium-ión
Kapacita: 80 mAh
Doba prehrávania: 4,5 h
Doba hovoru: 4,5 h
Pohotovostný režim: až 180 h

Fyzické údaje:
Rozmery: 40×24×32 mm
Hmotnosť: 16,4 g

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, sluchátka jsou celkově super, ale mohl by mi někdo prosím vysvětlit, na co je ten gumový kroužek, to očko nad sluchátkem? :-) Děkuji Dvořák

Dobrý den, půjdou spárovat sluchátka s iPod Nano? Děkuji za odpověď.

ja mam rovnaku otazku ako uz zakaznicka predo mnou: v baleni su 3 pary fixacnych ociek, no nikde nie je navod alebo obrazok ako ich pouzit..... pri behu mi sluchatka vypadavaju......dakujem za pomoc, foto by bolo super

Dá se v telefonu zjistit stav baterie sluchátek? Windows phone

Dobrý den, lze sluchátka spárovat s telefonem Iphone 7? Děkuji.

Nabízím tyto nová sluchátka za 600kč, já je nevyužiji, jsou nepoužívané, dostal jsem je darem, můžete napsat na můj mail [email protected] a domluvíme předání, ideálně v Praze.

dobrý den chci se zeptat zda tam je možnost vyměna baterie , kapacia baterie se postupně snižuje tak jsem zvědav jestli je tam ta možnost a kolik tak stojí

Dobrý den, fungují sluchátka s TomTom Runner 2 cardio music? (nevypadává zvuk při běhu?)

Dobrý den, fungují sluchátka s Win 10? Foltýnek

Dobrý deň.. je možnosť ešte niekedy zakúpiť tieto slúchadlá?

123...
Diskusia a poradňa k Alzátka
Príslušenstvo pre Alzátka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alzátka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Alzátka. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Alzátka. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alzátka.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií