Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Amazon Kindle 4 šedý - BEZ REKLAM

Zobraziť katalóg
Amazon Kindle 4 šedý - BEZ REKLAM
4,8 14 hodnotení
Elektronická čítačka kníh - Ebook reader, 6 "displej s elektronickým atramentom, 2 GB pamäť, WiFi, bez reklamy
Kód:  MD050c141 Produktové číslo:  K4BR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Amazon Kindle 4 šedý - BEZ REKLAM

Elektronická čítačka kníh AMAZON Kindle 4 využíva vysoko kontrastný 6 "Pearl E-Ink displej pre najlepší pôžitok s čítania.Obrázky a fotografie je možné zväčšovať na plnú veľkosť displeja.Zobrazenie je perfektne ostré.Text objavuje na stránke tak, že vytvára rovnaký zážitok z čítania ako čítanie v tlačenej podobe.Ostrý a prirodzený, bez oslnenia alebo podsvietenie, čítanie na Kindle nie je v ničom podobné čítanie na obrazovke počítača.Vďaka E-Ink technológii môžete čítať dlhodobo aj bez únavy Vašich očí.Kindle na obrazovke odráža svetlo ako bežný papier a nepoužíva žiadne podsvietenie, čo eliminuje odlesky spojené s inými elektronickými displejmi.V dôsledku toho môžete čítať na Kindle rovnako ľahko v jasnom slnečnom svetle, ako vo vašom obývacej izbe.

Kindle 4 podporuje otáčanie obrazovky na výšku aj na šírku.Ak potrebujete pohodlne ztobrazit tabuľku, mapu alebo graf, jednoducho otočíte displej do požadovanej polohy.Plne je podporované tiež zobrazenie slovenských znakov vo všetkých formátoch kníh.Vaše dokumenty (napr.z aplikácie MS Word -.doc) môžete tiež zaslať ako prílohu e-mailu na adresu Kindle ("meno" @ free.Kindle.com).Súbor bude prevedený do formátu Kindle a poslaný do vášho Kindle cez Wi-Fi pripojenie a taktiež na e-mailovú adresu priradenú k vášmu účtu na Amazon.com.PDF súbory si môžete prečítať v ich natívne veľkosti, zobraziť v režime na šírku alebo zväčšovať až na 300% veľkosti.Môžete tak zväčšiť malé písmo, vybranú tabuľku alebo graf.Môžete tiež previesť PDF dokument do formátu Kindle a vytvoriť tak klasickú knihu pre Kindle.

Keď čítame dlhú dobu, tak vieme, že na váhe záleží.To je dôvod, prečo sme tvrdo pracovali, aby naše najnovšie čítačka Kindle bola ešte ľahšia než kedykoľvek predtým - len 170 gramov - takže si môžete pohodlne čítať hodiny s čítačkou v jednej ruke.Kindle je ľahší ako typický paperback, a tenšie než magazín.S iba 8,7 mm v profile, padne Kindle dokonale do ruky.Na rozdiel od notebooku alebo tabletu sa Kindle nikdy nezahrieva, takže si môžete pohodlne čítať, ako dlho chcete.

Jedná sa o verziu, ktorá neobsahuje žiadne reklamy a necháva Vám teda úplný pokoj a priestor na to, aby ste si vychutnali svoju obľúbenú knihu.Zariadenie nemá české menu.Balenie obsahuje čítačku a USB kábel.

Parametre a špecifikácia

Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6" (15,24 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 800 × 600 Hotovo!
Podporované formáty
PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, PRC, TXT Hotovo!
Funkcie
Webový prehliadač, Email Hotovo!

Displej

Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6" (15,24 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 800 × 600 Hotovo!

Podporované formáty

Podporované formáty
PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, PRC, TXT Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Webový prehliadač, Email Hotovo!

Pamäť

Vnútorná pamäť
2 GB Hotovo!

Komunikácia a porty

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!

Konštrukcia

Farba
Sivá Hotovo!
Šírka
166 mm (16,6 cm) Hotovo!
Výška
114 mm (11,4 cm) Hotovo!
Hĺbka
8,7 mm (0,87 cm) Hotovo!
Hmotnosť
170 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Amazon Kindle 4 šedý - BEZ REKLAM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazon Kindle 4 šedý - BEZ REKLAM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazon Kindle 4 šedý - BEZ REKLAM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazon Kindle 4 šedý - BEZ REKLAM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amazon Kindle 4 šedý - BEZ REKLAM.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií