Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Anker Roav C1 Pro

Zobraziť katalóg
Anker Roav C1 Pro
5 1 hodnotení
Kamera do auta – 2560×1440, chipset NT96660, senzor OV 4689, 2.4" LCD displej, uhol záberu 145°, GPS, WiFi, G-senzor, parkovací mód, nočný režim, natáčanie v slučke, 32GB microSD v balení
Kód:  ANKER8m Produktové číslo:  R2120112

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Anker Roav C1 Pro

Preukazovanie vinníka pri akejkoľvek nepríjemnosti pôjde lepšie s kvalitným videozáznamom. Záznamová kamera do auta Anker Roav C1 Pro nahráva v rozlíšení 2 560 × 1 440 bodov, takže lepšie rozoznáte detaily, ako sú napr. ŠPZ. Výhľad široký 145° potom znamená pokrytie až 4 jazdných pruhov pred kapotou. S technológiou WDR zachová vynikajúcu viditeľnosť aj v protisvetle alebo pri minimálnom osvetlení. GPS automaticky sleduje trasu a rýchlosť, aby ste mali o jazde kompletné informácie. Cez WiFi možno záznam rovno odosielať do inteligentného telefónu s aplikáciou Roav a prípadne ho prezentovať. Poteší aj balenie s 2-portovou USB nabíjačkou do auta a 32 GB karta Samsung, takže už nič ďalšie nepotrebujete.

Kľúčové vlastnosti záznamovej kamery do auta Anker Roav C1 Pro

  • Zachytí každý detail (2 560 × 1 440 px)
  • Do všetkých svetelných podmienok (WDR)
  • Objektív so 6 prvkami a 145° výhľadom
  • GPS záznam trasy a rýchlosti
  • WiFi prenos a posielanie aplikáciou Roav
  • Balenie s 2-portovou USB nabíjačkou a 32 GB kartou Samsung

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Anker Roav C1 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Anker Roav C1 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Anker Roav C1 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anker Roav C1 Pro.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií