Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ANPIX adaptér na ovládanie druhého PC zdroja cez MOLEX

Zobraziť katalóg
ANPIX adaptér na ovládanie druhého PC zdroja cez MOLEX
4,7 3 hodnotení
Redukcia – vstupné napájanie cez MOLEX, výstup 24 pin
Kód:  PCIADm1a Produktové číslo:  AG-ADD2PSUD
ANPIX adaptér na ovládanie druhého PC zdroja cez MOLEX Predaj skončil

ANPIX adaptér na ovládanie druhého PC zdroja cez MOLEX

Chcete si vyskúšať ťažbu virtuálnych kryptomien? Potom iste viete, že budete potrebovať PC s vysokovýkonným zdrojom. Pokiaľ chcete ušetriť za pomerne drahý zdroj do PC, môžete využiť adaptér ANPIX, ktorý slúži na ovládanie druhého PC zdroja cez MOLEX. Adaptér pracuje tak, že pri zapnutí prvého zdroja sa zapne PC a zároveň druhý zdroj, ktorý môže napájať napr. grafickú kartu. Vďaka dvom slabším PC zdrojom spolu s redukciou ANPIX s 24 pinmi výrazne ušetríte.

Hlavné prednosti – adaptér ANPIX – MOLEX

  • Slúži na ovládanie dvoch PC zdrojov
  • Vhodné riešenie pri ťažbe kryptomien
  • Prepojenie adaptéra ANPIX cez MOLEX
  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Parametre a špecifikácia

Výkon
0 W Hotovo!
Formát
Iný Hotovo!

Výkon a formát

Výkon
0 W Hotovo!
Formát
Iný Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, našel jsem tento šikovný adaptér, který bych chtěl použít pro zapnutí zdroje pro diskové pole, které je v samostatném enclosure mimo server. S tímto adaptérem by šlo zapnout pole společně s hlavním serverem. Chtěl jsem se tedy zeptat, jestli funguje pouze pro zapnutí zdroje a nebo také když se vypne hlavní zdroj tak také vypne zdroj sekundární. A také jak funguje, jestli zjišťuje napětí na molexu na 5V nebo na 12V a nebo musí být přítomno napětí na obou voltážích.

Jak to funguje? Jak mam zapojit dva zdroje?

Diskusia a poradňa k ANPIX adaptér na ovládanie druhého PC zdroja cez MOLEX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANPIX adaptér pro ovládání druhého PC zdroje přes MOLEX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ANPIX-Adapter zum Steuern einer zweiten PC-Quelle über MOLEX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ANPIX-Adapter zum Steuern einer zweiten PC-Quelle über MOLEX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ANPIX adapter második PC-forrás vezérléséhez MOLEX-en keresztül.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií