AlzaPlus+ kancelář P&G MS v hokeji_CZ

ANTARES Enjoy Basic čierna

Zobraziť katalóg
ANTARES Enjoy Basic čierna
Kancelárska stolička – s priedušným sedákom, operadlom a opierkou hlavy, synchrónny mechanizmus, nastavenie sily prítlaku, ovládanie bovdenom, niekoľkonásobná aretácia, nastavenie výšky sedadla, výškovo nastaviteľné operadlo, výškovo nastaviteľné podrúčky aj opierka hlavy, 60mm kolieska pre mäkké povrchy, nosnosť 150kg
Kód:  ARS011b Produktové číslo:  Z90205100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ANTARES Enjoy Basic čierna

Hľadáte kancelársku stoličku, v ktorej budete môcť pohodlne tráviť dlhý čas, no zároveň sa vyhnete nepríjemnému pocitu bolesti chrbta? Zverte sa prepracovanému modelu od značky Antares, prekvapí vás komfortom posedenia. Dokonale sa prispôsobí vašej postave vďaka širokým možnostiam nastavenia. Zároveň vám poskytne osviežujúcu vzdušnosť, za ktorú stolička vďačí kvalitnej sieťovine. Sieťovina sa navyše mäkko prispôsobí veľkosti a tvaru vášho chrbta. Oblasť bedier je navyše podopretá. Zariaďte si svoje pracovné miesto tak, aby ste sa na sedenie v ňom tešili.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná kancelárska stolička s veľkou nosnosťou
  • Poskytuje skvelú ergonómiu sedenia
  • Vzdušná konštrukcia so sieťovinou
  • Jednoduché ovládanie bovdenom
  • Synchrónny mechanizmus s niekoľkonásobnou aretáciou
  • Veľké kolieska sú vhodné na mäkké povrchy
  • Luxusný vzhľad s čistými líniami

Prispôsobí sa každej postave

Aby ste boli schopní stráviť v kancelárskej stoličke väčšiu časť dňa je veľmi dôležité, aby sa vám dokázala prispôsobiť. Tento model si jednoduchým pohybom výškovo nastavíte priamo pre vašu postavu. Upraviť na mieru môžete tiež uhol operadla, uhol aj výšku podrúčok a hlavovej opierky či umiestnenie podrúčok. Jednoducho tiež zregulujete pre vás ideálnu silu prítlaku chrbtovej opierky. Starostlivé nastavenie vám prinesie vynikajúce ergonomické vlastnosti, ktoré umocňuje synchrónny mechanizmus. Cíťte sa sviežo aj po dlhšej práci. 

Udrží vás v pohodlí

Táto kancelárska stolička vás očarí kvalitným spracovaním už na prvý pohľad. S jej pomocou premeníte svoju kanceláriu na miesto, kde budete radi tráviť čas. Vzdušný materiál sa postará o to, aby ste sa vyhli nepríjemnému prehrievaniu a zároveň poskytne jemnú oporu. Zverte sa do jej opierok a zamerajte svoju pozornosť na to, čo potrebujete.

Parametre a špecifikácia

Kolieska

Kolieska
Na kolieskach Hotovo!
Materiál koliesok
Plastové Hotovo!
Povrch podľa koliesok
Na mäkké povrchy Hotovo!

Materiál

Materiál poťahu
Sieťovina Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
150 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla
68,5 cm Hotovo!
Výška sedadla min.
44 cm Hotovo!
Výška sedadla max.
53,5 cm Hotovo!
Hmotnosť stoličky/kresla
22,3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bylo by možné dodat tuto židli s pogumovanými kolečky?

Dobrý deň, chcel by som sa informovať, či sú v cene/balení aj podrúčky. Ďakujem.

Diskusia a poradňa k ANTARES Enjoy Basic čierna
Príslušenstvo pre ANTARES Enjoy Basic čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANTARES Enjoy Basic černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte -Bürostuhl ANTARES Enjoy Basic schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte -Bürostuhl ANTARES Enjoy Basic schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ANTARES Enjoy Basic fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií