AlzaBoxy Q1 PET

Anycubic I3-Mega

Zobraziť katalóg
Anycubic I3-Mega
3D tlačiareň FDM, tlačový priestor 210mm×210mm×205mm, tlačový materiál 1.75mm PLA, ABS, HIPS a Wood, hrúbka vrstvy 0.05mm–0.3mm, rýchlosť tlače 100mm/s, dotykový displej, možnosť tlače z: PC cez USB 2,0 a SD karta
Kód:  ANYI3

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Anycubic I3-Mega

Objavte kúzlo 3D tlače

Vstúpte do sveta 3D tlače s tlačiarňou Anycubic I3-Mega, ktorá ponúka odolnú celokovovú konštrukciu, maximálne jednoduchú obsluhu vrátane montáže a vynikajúcu kvalitu tlače. Zariadenie podporuje tlačové materiály PLA/ABS/HIPS i drevené vlákna. Špeciálny povrch Ultrabase s vynikajúcou priľnavosťou umožní vytlačený objekt ľahko sňať zo základne bez toho, aby došlo k jeho poškodeniu či prilepeniu.


Kľúčové vlastnosti 3D tlačiarne Anycubic I3-Mega

  • Celokovový rám s dlhou životnosťou
  • Dotykový TFT displej
  • Technológia tlače FDM
  • Senzor vlákna
  • USB rozhranie
  • Čítačka pamäťových kariet MicroSD
  • Obnovenie tlače pri výpadku napájania
  • Tlačová plocha 210 × 210 × 205 mm
  • Rýchlosť tlače 20 – 100 mm/s
  • Hrúbka vrstvy 0,05 – 0,3 mm
  • Tlačový materiál: 1,75 mm PLA, ABS, HIPS, WOOD
  • Tlačový softvér Cura

Jednoduchá inštalácia

Neuveriteľne jednoduchá inštalácia

Každá 3D tlačiareň Anycubic I3-Mega je pred expedíciou dôkladne skontrolovaná. Pred prvým použitím stačí utiahnuť 8 skrutiek, pripojiť 3 káble a zariadenie je v priebehu okamihu pripravené na tlač.

Dotykový displej

Intuitívne ovládanie 3D tlačiarne Anycubic I3-Mega

Jednotlivé funkcie 3D tlačiarne Anycubic I3-Mega ľahko nastavíte pomocou 3,5" dotykového TFT displeja, ktorý ponúka prívetivé používateľské rozhranie a výber z niekoľkých jazykových mutácií.


Detektor vlákna

Detektor vlákna

Magnetická hlavica s integrovaným senzorom zaistí flexibilné a maximálne pohodlné umiestnenie vlákna. V prípade vyčerpania materiálu je tlač pozastavená a pripravená na vloženie nového vlákna.

Automatické obnovenie tlače

Automatické obnovenie tlače

V prípade výpadku elektrického prúdu nemusíte mať strach, že vaša práca bude znehodnotená. Stlačením jediného tlačidla bude 3D tlačiareň pokračovať presne tam, kde prestala.


Veľký pracovný priestor 3D tlačiarne Anycubic I3-Mega

3D tlačiareň Anycubic I3-Mega ponúka veľký pracovný priestor 210 × 210 × 205 mm aj pri zachovaní príjemných rozmerov zariadenia. Rýchlosť tlače možno nastaviť v rozmedzí 20 – 100 mm/s. Súčasťou zariadenia je čítačka pamäťových kariet MicroSD a tlačový softvér Cura. S počítačom tlačiareň komunikuje cez štandardné USB rozhranie.


                

Parametre a špecifikácia

Technológia 3D tlače
FDM Hotovo!
Tlačový materiál
ABS, HIPS, PLA, Wood Hotovo!
Priemer filamentu
1,75 mm Hotovo!
Hĺbka
210 mm Hotovo!
Šírka
210 mm Hotovo!

Technológia 3D tlače

Technológia 3D tlače
FDM Hotovo!

Vlastnosti tlačového materiálu

Tlačový materiál
ABS, HIPS, PLA, Wood Hotovo!
Priemer filamentu
1,75 mm Hotovo!

Tlačový priestor

Hĺbka
210 mm Hotovo!
Šírka
210 mm Hotovo!
Výška
205 mm Hotovo!

Hrúbka vrstvy

Min. hrúbka vrstvy
0,05 mm Hotovo!
Max. hrúbka vrstvy
0,3 mm Hotovo!

Max. odporúčaná rýchlosť tlače

Max. odporúčaná rýchlosť tlače
100 mm/s Hotovo!

Možnosti tlače

Možnosti tlače z
PC cez USB 2.0, SD karta Hotovo!

Rozmer tlačiarne

Šírka
410 mm Hotovo!
Výška
475 mm Hotovo!
Hĺbka
458 mm Hotovo!

Počet hláv

Počet hláv
1 Hotovo!

Displej

Displej
Dotykový Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne
» Všetky FDM tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tento tovar pri objednavke vyhodi upozornenie, ze sa jedna o nadrozmerny tovar, da sa poslat len do niektorych pobociek (napr. do TN nie), doprava sa da zvolit bud nadrozmerna preprava za 15 Eur alebo len pobocky. Samotna krabica ma rozmery zhruba krabice skrinky od PC, a vahu len okolo 12kg, zmestia sa 4 taketo krabice do kufra malej Fabie. Alza team, skontrolujte ci to nahodou..urcite nie je chyba, je to naozaj otravne a limitujuce.

Dobrý deň, objednal som si túto tlačiareň no na doske na ktorú sa tlačí nie je napisáne ULTRABASE tak ako na tej čo je na obrázku. Jedná sa o iný model?

Doporučuji tuhle tiskárnu zakoupit na webu Odkaz do neznáma . Prodávájí tuhle tiskárnu sice dráže než tady na Alze, ale pro začátečníka s 3D tiskem se to vyplatí. Profesionální přístup. Naprostá spokojenost. Dušan P.

Diskusia a poradňa k Anycubic I3-Mega
Príslušenstvo pre Anycubic I3-Mega Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Anycubic I3-Mega. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Anycubic I3-Mega. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anycubic I3-Mega. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Anycubic I3-Mega.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií