Apple TV

Zobraziť katalóg
Apple TV
4,7 214 hodnotení
Multimediálne centrum -A5 chip, WiFi 802.11n, LAN, HDMI, diaľkové ovládanie Remote
Kód:  NL824e1 Produktové číslo:  MD199HC/A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Apple TV


Malé, ale napriek tomu výkonné zariadenie, ktoré vašu obývaciu izbu premení na moderné multimediálne centrum a umožní vám prístup do sveta zábavy v rozlíšení až 1080p.
S technológiou AirPlay navyše prenesiete vaše filmy či hudbu z iOS zariadení a MACu bezdrôtovo priamo na televízor. Bude to skrátka chcieť väčší gauč.

Apple TV. Veľká zábava. Malé rozmery.


Filmy, televízne relácie, hudba, fotografie. Všetko vo vašom HD televízore.

S Apple TV získate prístup k nekonečnej zábave. Na vašom HD televízore si môžete púšťať tisíce filmov z iTunes v rozlíšení 1080p, prechádzať už skôr zakúpenú hudbu - skrátka nájsť si ľahko a rýchlo to, na čo máte náladu.

  •  jQuery Image slider
  •  jQuery Image slider
  •  jQuery Image slider


Malá. Výkonná. Efektívna. 

Apple TV je tichá, energeticky úsporná a taká malá, že sa vám zmestí do dlane. Jej elegantný čierny a moderný dizajn vynikne po boku každého televízora.

Ak sa práve nebudete pozerať na romantiku, drámu alebo komédiu, bude jej spotreba menšia ako pri bežnej nočnej lampičke. Pribalené diaľkové ovládanie vám navyše prístup k plnohodnotnej zábave maximálne uľahčí.




Jednoduché nastavenie.

Jediné, čo na sprevádzkovanie Apple TV potrebujete urobiť, je zapojiť napájací kábel a pripojiť televízor pomocou HDMI kábla (nie je súčasou balenia). Potom stačí priložiť iPhone alebo iPad so zapnutým Bluetooth a všetky sieťové nastavenia sa prenesú automaticky, a pretože všetka komunikácia prebieha cez Wi-Fi, je to všetko, čo potrebujete urobiť. Teda okrem popcornu.

AirPlay. Užívajte si na svojom HD televízore obsah
z iOS zariadení.

Nechajte vysielať váš iPad, iPhone alebo iPod touch. 

S pomocou technológie AirPlay a Apple TV streamujte multimediálny obsah z iPhonu, iPadu a iPodu touch priamo do vášho širokouhlého HD televízora. Môžete tiež zobrazovať domáce videá, fotografie alebo videá z internetových stránok a kompatibilných aplikácií. Špeciálne Zrkadlenie AirPlay vám priamo na HD televízor umožní preniesť obrazovku vášho iOS zariadenia a ukázať tak všetkým, akí dobrí ste napríklad v pretekárskych hrách.

iCloud. Vaše dáta si prehrávajte kdekoľvek.

Uložte si do iCloudu. Sledujte na Apple TV.

Vďaka iCloudu si filmy a televízne seriály zakúpené v Apple TV môžete prehrávať na vašich iOS zariadeniach, MACu alebo PC a naopak. iCloud tiež ukladá vaše fotografie, videá a streamuje ich bezdrôtovo do všetkých kompatibilných zariadení, vrátane vášho HD televízora s pripojenou Apple TV. iCloud je najjednoduchší spôsob, ako mať rýchly prístup k celému obsahu bez ohľadu na to, aké zariadenie práve používate.
 


Vaši obľúbení umelci. Naživo u vás doma.


Zaplňte váš domov hudbou, ktorú milujete. Na Apple TV môžete počúvať iTunes Radio s bezplatným streamovaním staníc alebo si vybrať už zakúpenú hudbu na iTunes, ktorú máte samozrejme k dispozícii na všetkých vašich zariadeniach.

Pokiaľ ste si predplatili službu iTunes Match, môžete počúvať aj skladby importované z CD.





Vaše fotky a videá.

Sprístupňujte jedinečné okamihy všetkým, na ktorých vám záleží. Pomocou iCloud Sprístupnenia fotografií môžete poslať pozvánky ostatným známym s Apple TV a podeliť sa tak o všetku zábavu.

Všetky fotky a videá z letnej dovolenky alebo veľkej udalosti odošlete ako nič. Môj Photo Stream sa stará o to, aby sa vám nové fotky automaticky objavovali vo všetkých zariadeniach - vrátane Apple TV.


Parametre a špecifikácia:

Procesor:
Apple single-core A5 chip

Rozhranie:
1x HDMI
1x LAN 10/100BASE-T Ethernet
Vstavaný IR prijímač
Optický audio konektor
Micro-USB

Bezdrôtový prijímač:
Wi-Fi (802.11a/b/g/n)

Formáty:
Video: MPEG-4, AVI, MOV, M4V, MP4,
Zvuk: AAC, MP3, MP3 VBR, AIFF, WAV
Foto: JPEG, GIF, TIFF

Rozmery:
23 x 98 x 98 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má moznost apple TV https://www.alza.cz/apple-tv-d307350.htm?o=1 instalovat aplikace z appstore ? Předem děkuji za odpověď

chci se zeptat musi ktomu byt telelfon jen apple? nestaci myt ktomu telefon s androjdem?

Dobrý den, je nutné připojit lan kabel z internetem? Mám totiž vývod internetu v jiné místnosti než TV. Chtěl bych z iPhone zrcadlit obrazovku kvůli fotkám a pouštět YouTube. Dekuji

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně velikosti HDMI kabelu? zda je to jedno nebo si musím vybrat 1.4 či 2.0 je tam nějaký rozdíl? děkuji

Měl bych dotaz jestli lze používat apple TV na televizi která není android a nemá internet prostě obič. televize takže jestli by to šlo i na úplně obyčejnou?

Mám ztarou tvkterá není android myslíte že bi to bylo kompatybilní

Rád bych se zeptal, jestli lze apple TV připojit ke apple capsule tak, abych mohl přehrávat foto a filmy přímo z kapsule na TV? Děkuji

Dobry den schanim ke sve TV ktera neni smart nejaky pravdepodobne multimedialni prehravac pres USB nebo HDMI ktery by mi dovolil na TV si poustet Internet a sledovat napr youtube voyo...slysel jsem ze hlavne voyo byva problem tak aby to hlavne umelo toto. zakoupil jsem pred casem nejaky sencon 9002 asi za 3000 ale ten diky tomu ze pry Android to neprehraje diky chybejicimu Flash 9 a najekaym pluginum jsem vratil , diky moc Ulrych

Diskusia a poradňa k Apple TV
Príslušenstvo pre Apple TV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple TV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple TV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple TV. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple TV.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií