Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Arduino TFT LCD Screen modul

Zobraziť katalóg
Arduino TFT LCD Screen modul
4,8 9 hodnotení
Stavebnica - HiTech elektronická, rozšírenie pre nové projekty, 1,77" TFT SPI, 18-bit, 160x128, SD card slot
Kód:  ARD301a Produktové číslo:  A000096 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Arduino TFT LCD Screen modul Predaj skončil

Arduino TFT LCD Screen modul

Arduino je Open-Source platforma pre jednoduchý návrh a vývoj elektronických programovateľných zariadení. Je veľmi vhodná pre rýchle prototypovanie hračiek, zariadení a ovládacích a regulačných aplikácií bez potreby hlbšej znalosti princípov elektroniky. Bez nutnosti spájkovania a s pomocou jednoduchého vývojového prostredia a programovacieho jazyka tak vytvoríte napríklad seriózne monitorovacie zariadenie s rôznymi senzormi, alebo zostavíte diaľkovo ovládaného robota.

Arduino TFT LCD Screen modul je rozširujúca doska s LCD displejom a pripravenými vývodmi. Displej umožňuje zobrazenie textu, obrázkov a ďalších tvarov pomocou TFT knižnice, ktorá je súčasťou Arduino IDE. Na spodnej strane dosky displeja je umiestnený micro SD slot, ktorý umožní napríklad uložiť na kartu obrázky na zobrazenie. Vývody displeja sú navrhnuté tak, aby bolo možné pripojiť dosku priamo na Arduino Esplora ale je kompatibilná aj s ostatnými modelmi Arduino ako je Leonardo, Uno alebo Due.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Uhlopriečka: 1,77"
Rozlíšenie: 160 x 128 pixelov
Rozhranie: SPI
Napájanie: 5 V
slot na micro SD kartu
nastaviteľné podsvietenie

Kompatibilita:
Arduino Esplora
Arduino Robot
všetky modely Arduino (prepojenie podľa dokumentácie)

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino TFT LCD Screen modul. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Arduino TFT LCD Screen modul. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Arduino TFT LCD Screen modul. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Arduino TFT LCD képernyő modul.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií