PET AP+ plus nový vizuál

Arduino TinkerKit - Basic

Zobraziť katalóg
Arduino TinkerKit - Basic
Stavebnica - HiTech elektronická, základné, nové projekty pre naučenie sa práce so senzormi, detektory a spínačmi
Kód:  ARD101d Produktové číslo:  K000001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Arduino TinkerKit - Basic Predaj skončil

Arduino TinkerKit - Basic

Máte doma školáka s extrémnym záujmom o techniku ??as veľkou potrebou stále vytvárať niečo nové? Potom je tu veľká príležitosť podchytiť jeho záujem stavebnicou Arduino s neprebernými možnosťami. A začať je vhodné práve s Arduino TinkerKit - Basic, čo je sada rôznych modulov, ktoré možno spájať iba drôtiky bez použitia spájkovačky a pritom vytvoriť rad interaktívnych modelov. Tvorbou a skríningom jednotlivých možností sa záujemca zoznámi s niekoľkými druhmi rôznych senzorov a začne tak vnímať rozhranie techniky a reality.

Čo je Arduino?

Arduino je otvorená elektronická platforma, založená na užívateľsky jednoduchom hardvér a softvér. Je určené pre každého, kto chce tvoriť rýchlo a jednoducho nové, interaktívne a zábavné projekty. Arduino je pre všetkých, ktorí sa chcú učiť programovať, alebo len pochopiť ako fungujú moderné technológie, ktoré nás obklopujú. Arduino je vlastne počítač, ktorý pomocou rôznych senzorov dokáže vnímať vonkajší svet a reagovať na neho napríklad pohybom motorčekov, svietením LEDiek a alebo ako si len dokážete predstaviť.

Hlavnými výhodami Arduino platformy je jednoduchosť použitia, obrovské množstvo kompatibilného hardvéru a Arduino Shield, dobrá cena a hlavne podpora obrovské komunity Arduino nadšencov. Vďaka tejto celosvetovej skupine je možné nájsť návody takmer na čokoľvek, od použitia Arduino ako hriankovače, cez stavbu 3D tlačiarne, až po jeho vyslanie do vesmíru ako satelitu.

Bojíte sa, že všetkému, čo bude vaše dieťa postupne tvoriť nebudete neskôr rozumieť? V prípade Arduino je to možno menšie zlo, než keby ste mali doma dieťa so záujmom o chémiu.

Sada Arduino TinkerKit - Basic obsahuje:

1x Sensor Shield V.2 (doska pre pripájanie senzorov)
1x Tlačidlo
1x Fotoodpor (svetlom závislý odpor (LDR))
1x Snímač náklonu TinkerKit
1x Snímač teploty
1x Modul otočného potenciometra
1x Modul lineárneho potenciometra
1x Dotykový senzor
1x Modul relé TinkerKit
Moduly LED (1x 5 mm zelená, 1x 5 mm žltá, 1x 5 mm červená , 1x 10 mm zelená)
Káble (4x 20 cm, 2x 50 cm, 1x 100 cm)

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino TinkerKit - Basic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Arduino TINKERKIT - Grund. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Arduino TINKERKIT - Grund. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Arduino TINKERKIT - Basic.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií