AD elektro Motorola EDGE 50

ASUS ARESIII-8GD5

Zobraziť katalóg
ASUS ARESIII-8GD5
Grafická karta 8GB DDR5 (5000MHz), AMD Radeon R9 290x (1030MHz), PCIe x16 3.0, 1024bit, 1x DisplayPort, 1x DVI, 1x HDMI
Kód:  EC571q1 Produktové číslo:  90YV05E0-M0NA00 Stránky výrobcu

ASUS ARESIII-8GD5

Kráľ medzi svojimi

Limitovaná edícia grafickej karty AMD Radeon R9 290x označená ako ASUS ARES III. Tento exkluzívny model ponúkne maximálny výkon a vykúzli úsmev na tvári všetkým nadšencom počítačových hier. S touto kartou vás nič nezastaví!

Teraz však spozornite! Dômyselne navrhnutá a starostlivo vyrobená karta ASUS ARES III bude vyrobená len v limitovanom počte iba 500 jednotlivo očíslovaných kusov. Ide teda o pekný zberateľský kúsok.

Kľúčové vlastnosti

  • Limitovaná edícia vrcholného modelu od AMD
  • Vodou chladené komponenty
  • 2 grafické procesory pretaktované od výroby
  • 8 GB rýchlej pamäte GDDR5
  • Vybrané komponenty pre dlhšiu životnosť
  • 1024-bitové rozhranie

Takmer neobmedzený výkon

Karta sa pýši mimoriadnym výkonom a má prečo. Využíva totiž dvojicu grafických procesorov AMD Radeon R9 290x pod označením Hawaii XT, ktoré sú od výroby pretaktované na 1030 MHz. Spoločne s ohromnou kapacitou vlastnej pamäte 8 GB GDDR5 pracujúcej na frekvencii 5000 MHz dosahuje o 15 % vyšší výkon než konkurenčný GTX Titan Z.

Ultra účinné chladenie

Samotná karta zaujme majstrovským spracovaním, ktoré sa vyznačuje elegantným blokom vodného chladenia. ASUS si dal s výrobou naozaj záležať a k prémiovému vzhľadu pridal ručne opracované detaily. Netreba vysvetľovať, že karta je určená výhradne pre herné zostavy s vodou chladeným systémom. Vďaka tomu dosahuje až o 25 % nižšie prevádzkové teploty s porovnaním referenčného modelu.

Len to najlepšie

Pre takto zaujímavú kartu boli vybrané len tie najlepšie komponenty. Uznávaná technológia DIGI + VRM prináša 16-fázovú reguláciu digitálneho systému napájania. Zatiaľ čo technológia Super Alloy Power s kondenzátormi Black Metallic so životnosťou 10 tisíc hodín, pevným jadrom a odolnými tranzistormi MOFSET znesie výrazne väčšie zaťaženie a vyššie teploty. Výsledkom je vysoko stabilná grafická karta predurčená na extrémne taktovanie.

Nástroj pre ladenie

Nechýba ani pridávaný nástroj pre ladenie výkonu. GPU Tweak zobrazuje aktuálny stav grafickej karty a umožní jednoduché nastavenie taktu, napätia nie spotreby energie v reálnom čase. Pretaktovanie sa stáva dokonale pohodlným a bezpečným. V dnešnej dobe je stále obľúbenejšie zdieľať vaše hranie hier on-line. Preto je tu pripravený jednoduchý program na streamovanie s mnohými užitočnými funkciami, ako je pridanie obrázku, textu a ďalších objektov priamo do videa.

Parametre a špecifikácia

Šírka
144 mm Hotovo!
Výška
21 mm Hotovo!
Hĺbka
300 mm Hotovo!
Modelové označenie
R9 290X Hotovo!
Počet stream procesorov
2 816× Hotovo!

Rozmery

Šírka
144 mm Hotovo!
Výška
21 mm Hotovo!
Hĺbka
300 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
R9 290X Hotovo!
Počet stream procesorov
2 816× Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
1 024-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 030 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
5 000 MHz (5 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet
Dual CrossFireX Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
S vodným blokom Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS ARESIII-8GD5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ARESIII-8GD5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ARESIII-8GD5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ARESIII-8GD5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ARESIII-8GD5.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií