Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

ASUS G10AJ-CZ004S

Zobraziť katalóg
ASUS G10AJ-CZ004S
4,9 7 hodnotení
Počítač Intel Core i5 4460 Haswell, Intel H97, RAM 8 GB DDR3, NVIDIA GeForce GTX 750 2 GB, SSHD 1000 GB + SSD 8 GB cache, DVD-RW, GLAN, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, S/PDIF, 8ch audio, čítačka kariet, Windows 8.1 64-bit - zadarmo upgrade na Windows 10
Kód:  TA226n1 Produktové číslo:  G10AJ-CZ004S Stránky výrobcu

ASUS G10AJ-CZ004S

Právom základom kvality

Stolné počítače ASUS odrážajú tradíciu špičkovej kvality, inovácie a dlhej životnosti. Ich používatelia oceňujú najmä úžitkovú hodnotu, tichú prevádzku, jednoduché použitie a spoľahlivosť. Pri výrobe podstupujú rad náročných testov, ktoré dopredu odhalia najmenší problém. Každodenná zábava vo víre internetu a ďalších multimediálnych pôžitkov môže práve začať.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Značkový počítač ASUS

Značkový počítač ASUS


Vybavený prvotriednym hardvérom sa počítač ASUS G10AJ nezľakne ani náročnejšieho nasadenia, predovšetkým vďaka jedinečnému systému chladenia ASUS Smart Cooling, ktorý zabraňuje usadzovaniu prachu a znižuje prevádzkovú teplotu až o 11,4 °C. S pokročilým multitaskingom a profesionálnymi programami si poradí procesor Intel Core i5 4460 z radu Haswell.

Až príde čas na multimediálnu zábavu, tak sa prihlási o slovo grafická karta NVIDIA GeForce GTX 750 2 GB, ktorá rozhýbe prakticky každú hru vo Full HD rozlíšení. Použitie prvotriednych komponentov zdôrazňuje záruka 3 roky, s vyzdvihnutím priamo u zákazníka.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Přední USB s funkcí nabíjení

Predné USB s funkciou nabíjania

Rýchla napájacia stanica

Počítač podporuje technológiu Ai Charger, ktorá z neho robí flexibilnú napájaciu stanicu a navyše umožňuje o 50 % rýchlejšie nabíjanie všetkých zariadení kompatibilných s USB. Tým zároveň rozširuje ich použiteľnosť a výhody pre akýkoľvek životný štýl.

Čelný panel vás uchváti svojimi možnosťami. Ponúka totiž 2x USB 3.0 a ďalšie dva porty v štandarde 2.0. Nechýba ani čítačka pamäťových kariet aj klasické audio výstupy.


ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den měli bychom zájem o PC sestavu do 20000kč (max 25000kč) pro práci s Corel Draw X5 a případné práce s CAD systémy 1. dle Vás vhodná konfigurace pro práci s Corel X5 popř posléze Corel X7 2. vhodná na konstrukčně grafickou práci v CAD systémech jako je Solid Edge a Solid Works 3. s WIN 7 pro kompatibilitu s Corel a CAD systémy ? Prosíme Vás o cenovou nabídku PC sestav popř Vaší skládačky (koupě na IČ) vhodnou pro vypsané kategorie podnikání Děkuji předem za info a Váš názor Bestr

Diskusia a poradňa k ASUS G10AJ-CZ004S
Príslušenstvo pre ASUS G10AJ-CZ004S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS G10AJ-CZ004S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS G10AJ-CZ004S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS G10AJ-CZ004S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS G10AJ-CZ004S.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií