Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

ASUS MATTE púzdro - 10", čierne

Zobraziť katalóg
ASUS MATTE púzdro - 10", čierne
4,8 39 hodnotení
Puzdro na notebook do 10"
Kód:  NA736b6c Produktové číslo:  90-XB2700SL000F0- Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS MATTE púzdro - 10", čierne

Luxusné a štýlové púzdro ASUS MATTE púzdro 10", ponúka ochranu pred poškodením a poškriabaním Vášho netbooku. Púzdro je ľahké takže s ním môžete cestovať kdekoľvek. Vďaka polstrovaným vnútorným oddielom sa o svoj drahocenný netbook nemusíte vôbec obávať. Bude v bezpečí. Špičkový vodeodolný materiál ochráni vaše cennosti pred vlhkosťou aj pri náhodnom poliatí. Je dostatočne veľké. Môžete ho použiť aj pre netbooky do veľkosti 10 palcov.

Parametre a špecifikácie:

Farba:

Čierna

Materiál:
polyester

Kompatibilita:
Pre notebooky o veľkosti 10 "

Rozmery:
29,9 x 3,2 x 21,6 cm
Miesto pre notebook: 26,5 x 3,5 x 18,5 cm

Hmotnosť:
150 g

 

Parametre a špecifikácia

Materiál
Polyester Hotovo!
Hĺbka
3,2 cm Hotovo!
Šírka
29,9 cm Hotovo!
Výška
21,6 cm Hotovo!
Materiál
Polyester Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
3,2 cm Hotovo!
Šírka
29,9 cm Hotovo!
Výška
21,6 cm Hotovo!

Materiál

Materiál
Polyester Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
10" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS MATTE púzdro - 10", čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS MATTE pouzdro - 10", černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Notebooktasche ASUS MATTE - 10" schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Notebooktasche ASUS MATTE - 10" schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS MATTE tok - 10", fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií