Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

ASUS P535 černý

Zobraziť katalóg
ASUS P535 černý
Mobilný telefón (black)/ 256MB ROM/ 64MB RAM/ miniSD/ miniUSB/ GSM/ GPS (SiRF III)/ Foto/ WiFi/ BT2.0/ Win Mobile 5.0
Kód:  PP215c Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS P535 černý

Veľmi dobre vybavený vreckový počítač kombinovaný s mobilným telefónom Vám prináša absolútnu voľnosť v komunikácii vďaka bezdrôtovému rozhrania WiFi a BlueTooth 2.0.Uvnitř naleznete značkový procesor Intel XScale s frekvenciou 520 MHz, operačná pamäť o veľkosti 64 MB SDRAM a 256 MB ROM pre programy a uživateľské súbory.Na boku zariadenia je pripravený slot na pamäťové karty typu miniSD, vďaka ktorému môžete ďalej rozširovať pamäť počítača.Na zadnej strane je umiestený fotoaparát s rozlíšením 2 megapixely, ktorý umožňuje natáčať aj videosekvencie.Přístoroj využíva operačný systém Microsoft Windows Mobile 5.0.

Jednoduché ovládanie zaisťuje dotykový TFT LCD displej so zobrazením 65 tisíc farebných odtieňov v rozlíšení 240 x 320 bodov.Pod displejom nájdete ovládacie tlačidlá pre rýchlu manipuláciu a príjem hovorov.Vstavaný reproduktor a mikrofón zaručujú kvalitné ozvučenie.V prístroji nechýba bezdrôtové rozhranie BlueTooth 2.0 pre spárovanie s ďalšími BlueTooth prístroji ani WiFi modul s podporou štandardov IEEE 802.11b / g.

Vďaka integrovanému GPS modulu so špičkovým čipom Sirf Star III možno prístroj použiť aj ako plnohodnotnú GPS navigáciu.

Integrované GSM rozhraní umožňuje využiť vreckový počítač aj ako mobilný telefón pracujúci v štyroch pásmach siete.GSM modul stačí iba doplniť vhodnou SIM kartou a potom možno už komunikátor využívať ako bežný mobilný telefón alebo sa odkudkoli připojovat do siete internet s vysokou rýchlosťou vďaka GPRS prenosu.Podpora všetkých GSM pásiem zaručujú bezproblémovú komunikáciu po celom svete.Nechýba tiež podpora slovníka T9 alebo vibračné zvonenie.Pre prezeranie súborov z aplikácií Microsoft Office je k dispozícii nainstalovaný programový balík Pocket Office.

Parametre a špecifikácie:

Procesor:
Typ:Intel XScale
Frekvencia:520 MHz

Pamäť:
Operačné:64 MB RAM
Flash:256 MB ROM

Operačný systém:
Microsoft Windows Mobile 5.0 SK

Displej:
Dotykový TFT LCD
Uhlopriečka:2,8 "(73 mm)
Rozlíšenie:240 x 320 bodov
Zobrazení:65 tisíc farieb
Podsvětlení LED

Audio:
Integrovaný mikrofón
Hlasitý reproduktor

Rozšiřitelnost:
1x slot pre pamäťové karty miniSD

GSM modul:
Podpora sietí:GSM 850/900/1800/1900 MHz
Prenos dát GPRS
Podpora T9
Vibračné zvonenie
Polyfonické zvonenia, MP3

GPS modul:
Čip:Sirf StarIII

Integrovaný fotoaparát:
Rozlíšenie:2 megapixely
Maximálna veľkosť:1600 x 1200 bodov
Možnosť natáčať videosekvencie

Rozhranie:
USB 1.1
BlueTooth 2.0
WiFi - bezdrôtové siete štandardu 802.11b / g

Batéria:
Typ:Li-Ion
Kapacita:1300 mAh
Pohotovostný stav:200 hod
Doba hovoru:až 4 hod

Rozmery:
109 x 59 x 19 mm

Hmotnosť:
130 gramov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS P535 černý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS P535 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS P535 černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS P535 černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS P535 černý.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií