Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS PL-E52P Duo

Zobraziť katalóg
ASUS PL-E52P Duo
5 1 hodnotení
Powerline – až 600Mbit/s, dosah po kábloch až 300m, 1x LAN, 2 ks v balení
Kód:  NM150a Produktové číslo:  90IQ0070-BM0000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS PL-E52P Duo

Inteligentné riešenie

ASUS PL-E52P DUO predstavuje ľahký spôsob rozšírenia káblovej siete do ktorejkoľvek miestnosti v domácnosti alebo kancelárii pomocou existujúcich elektrických rozvodov. Tento kompaktný a štýlový silnoprúdový adaptér umožňuje využívať káblovú sieť bez nevzhľadného vedenie káblov a vyhnúť sa problémom so zlou kvalitou bezdrôtového signálu.

Kľúčové vlastnosti

  • Spoľahlivé pokrytie signálom v niekoľkých miestnostiach
  • Rýchlosť pripojenia až 600 Mb/s
  • Nástroj QoS zaručujúce plynulé hranie a streamovanie hier
  • Šikovný režim pre úsporu energie
  • Štýlové prvky umožňujúce naďalej používať zásuvku
  • 128 bitové AES šifrovanie

Rýchle pripojenie

Adaptér je vybavený najnovším a najrýchlejším portom Gigabit Ethernet, ktorý je ideálny pre káblové pripojenie akéhokoľvek sieťového zariadenia, ako sú notebooky, herné konzoly alebo inteligentné televízory. Inteligentná technológia prináša rýchlosť pripojenia až 600 Mb/s a umožňuje súčasné využitie elektrickej zásuvky. Vstavaný šumový filter zaisťuje stabilné a spoľahlivé pripojenie.

Zásuvka navyše

Zariadenie PL-E52P DUO je vybavené zásuvkou, takže aj keď ho pripojíte do steny, aby ste vytvorili sieť prostredníctvom existujúcich elektrických rozvodov, elektrická zásuvka zostane voľná a budete ju môcť použiť pre ďalšie zariadenia. Vstavaný šumový filter zaručuje vynikajúcu kvalitu pripojenia a stabilný online výkon.

Parametre a špecifikácie:

Max. dátová priepustnosť:
600 Mbit/s

Dosah:
Až 300 m (vo vnútri)

Zabezpečenie:
128 bitové AES šifrovanie

Rozhranie:
1 x RJ-45 LAN

Napájanie:
100 ~ 240 V AC
50 ~ 60 Hz

Prevádzková teplota:
0 ~ 40 °C

Rozmery:
112 x 57 x 32 mm

Obsah balenia:
2 x adaptér
2 x ethernetový kábel
Rýchla štartovcia príručka
Záručná kartička

Parametre a špecifikácia

Dosah
300 m Hotovo!

Dosah

Dosah
300 m Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, již mám zakoupenou jednu dvojici těchto adaptérů. Když bych potřeboval zapojit další, třetí a čtvrtou, budou spolupracovat, není zde nějaké omezení? Děkuji za odpověď, Tomáš Mojžiš

Diskusia a poradňa k ASUS PL-E52P Duo
Príslušenstvo pre ASUS PL-E52P Duo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PL-E52P Duo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PL-E52P Duo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PL-E52P Duo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS PL-E52P Duo.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií