AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

ASUS PRIME H570M-PLUS

Zobraziť katalóg
ASUS PRIME H570M-PLUS
Základná doska Intel H570, socket Intel 1200, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4× DDR4 4600MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, DVI, DisplayPort, 8ch zvuková karta, formát mATX (Micro ATX)
Kód:  ACh570p2 Produktové číslo:  90MB16W0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS PRIME H570M-PLUS

Základná doska ASUS PRIME H570–PLUS s päticou Intel LGA 1200 a čipovou sadou Intel H750 sa vyznačuje vylepšenou bezpečnosťou, spoľahlivosťou a ovládateľnosťou. Môže sa pochváliť robustným dizajnom napájania, komplexným riešením chladenia a možnosťami inteligentného ladenie. Je vybavená bezpečnostným ASUS hardvérovými prvkami, integrovanou sieťovou a zvukovou kartou, kvalitným ozvučením a bohatou portovou výbavou. Získate tak maximálny výkon, stabilitu a kompatibilitu pre dlhodobé používanie počítača. Doska je pripravená pre procesory Intel Core 10. a 11. generácie.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS PRIME H570–PLUS

  • Základná doska ASUS PRIME H570–-PLUS pre procesory Intel 10. a 11. generácie
  • Štyri sloty pre pamäte typu DDR4 SDRAM s maximálnou kapacitou 128 GB a frekvenciou až 4600 MHz
  • Integrovaná sieťová a zvuková karta
  • HDMI, DisplayPort a DVI–D pre pripojenie zobrazovacích zariadení
  • Dostatok USB portov pre periférie a rýchle dátové prenosy
  • Nástroje pre personalizáciu centralizovanú kontrolu
  • Dormát mATX

Komplexná ochrana dosky ASUS PRIME H570–PLUS

Pre komplexnú ochranu sú na doske ASUS PRIME H570–PLUS pripravené viacnásobné bezpečnostné hardvérové prvky 5X Protection III. Zahŕňajú zosilnený PCI–e SafeSlot pre bezpečné ukotvenie ťažších modelov grafických kariet alebo ASUS Languard ochranu proti prepätiu LAN, údermi blesku a výbojmi statickej elektriny. Funkcia Fan Xpert 2+ predstavuje pokročilý nástroj pre riadenie ventilátorov, ktorý zabezpečuje ich tichšiu a oveľa účinnejšiu prevádzku.

Príprava pre úložný priestor a rýchla komunikácia na doske ASUS PRIME H570–PLUS

Pre pevné disky využijete šesť konektorov SATA 6 Gb/s a dva sloty M.2 v móde SATA i PCIe. S 1Gb Ethernetom si užijete rýchly prenos súborov a streamovanie videa vo vysokom rozlíšení. Vlastnú grafickú kartu môžete zapojiť do PCIe x16 slotu. Pre pripojenie periférií a rýchle dátové prenosy je k dispozícii dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2.

Podpora rýchlej operačnej pamäte na doske ASUS PRIME H570–PLUS

Dvojkanálová pamäťová architektúra sa skladá zo štyroch slotov DIMM pre pamäť DDR4 SDRAM s najvyššou frekvenciou 4 600 MHz a má kapacitu až 128 GB. Pomocou nástroja ASUS optimom možné optimalizovať pamäť pre nastavenie vysoké frekvencie alebo nízkej latencie. ASUS optima vylepšuje rozloženie trasovanie, významne znižuje počet prechodov a presluchov a zlepšuje stabilitu a kompatibilitu pamäte. Pre externé zobrazovacie zariadenia sú pripravené porty HDMI, DisplayPort a DVI–D.

Personalizujte a nastavte si vlastný štýl na doske ASUS PRIME H570–PLUS

ASUS PRIME H570–PLUS ponúka okrem vysokého výkonu tiež rozsiahle možnosti vybudovania vlastného štýlu a prispôsobenie prostredníctvom nástrojov Aura Sync a adresovateľného RGB header. Armour Crate je nový softvérový nástroj navrhnutý tak, aby vám poskytoval centralizovanú kontrolu podporovaných produktov. Prémiové japonské zvukové kondenzátory a exluzívne 8–kanálový High Definition Audio CODEC ALC897 poskytujú teplý, prirodzený a zároveň dynamický zvuk.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel H570 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1200 Hotovo!
Čipset
Intel H570 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 600 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC897 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Hotovo!
Interný
ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky micro ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pokud osadim tuto desku CPU 10 gen. a SSD m2 PCIe 4.0 bule disk fungovat rychlosti PCIe 3.0 nebo nepujde vubec? Dekuji

Diskusia a poradňa k ASUS PRIME H570M-PLUS
Príslušenstvo pre ASUS PRIME H570M-PLUS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PRIME H570M-PLUS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRIME H570M-PLUS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRIME H570M-PLUS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS PRIME H570M-PLUS.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií