AD homeoffice Aplikace

ASUS TUF GAMING A520M-PLUS

Zobraziť katalóg
ASUS TUF GAMING A520M-PLUS
4,8 12 hodnotení
Základná doska AMD A520, socket AMD AM4, PCI Express 3.0, 1× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4× DDR4 4800MHz (OC), 4× SATA III, 1× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, VGA, DVI, 8ch zvuková karta, RGB podsvietenie, formát mATX (Micro ATX)
Kód:  ACa520tgp Produktové číslo:  90MB14Y0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF GAMING A520M-PLUS

Základná doska ASUS TUF GAMING A520-PLUS s päticou AMD AM4 a čipovou sadou AMD A520 poskytne vašej počítačovej zostave skvelý výkon a vynikajúcu stabilitu pre hry. Konštrukcia s odolnými komponentmi je ideálnym riešením pre hráčov a staviteľov systémov všetkých úrovní. Doska ASUS TUF GAMING A520-PLUS je vybavená robustným hardvérom a intuitívnym ROG softvérom. Doska je pripravená pre procesory AMD Ryzen 3. generácie.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS TUF GAMING A520-PLUS

  • Základná doska ASUS TUF GAMING A520-PLUS je určená pre procesory AMD Ryzen 3. generácie
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Miesto pre rýchlu operačnú pamäť DDR4 SDRAM RAM až do 128 GB kapacity
  • Dostatok konektorov pre rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Dostatok USB portov pre periférie a rýchle dátové prenosy
  • Nástroje na personalizáciu centralizovanou kontrolu
  • Formát mATX

Konštrukcia dosky ASUS TUF GAMING A520-PLUS pre maximálny chladiaci výkon a odolnosť

Doska ASUS TUF GAMING A520-PLUS je osadená výkonnými ventilátormi a ďalšími špičkovými chladiacimi komponentmi a je plne vybavená tak, aby umožnila vyšší výkon pri nižších teplotách. Rôzne režimy chladenia je možné kedykoľvek nakonfigurovať pomocou nástroja Fan Xpert 4. Hlavice ventilátorov sú chránené pred prehriatím a prúdovým nárazom. Zadný panel je vytvorený z antikorovej ocele odolnej proti korózii a poskytuje tak trojnásobnú životnosť oproti tradičným panelom.

Podpora rýchlej operačnej pamäte a dedikovanej grafickej karty na doske ASUS TUF GAMING A520-PLUS

Dvojkanálová pamäťová architektúra sa skladá zo štvorice slotov DIMM pre pamäť DDR4 SDRAM s najvyššou rýchlosťou 4 800 MHz a má kapacitu až 128 GB. Vlastnú grafickú kartu môžete na ASUS TUF GAMING A520-PLUS zapojiť do PCIe x16 slotu. SafeSlot Core je PCIe-exkluzívny slot od ASUS obohatený o jednodielnu vzperu z nerezovej ocele, ktorá chráni slot pred poškodením a zaisťuje bezpečný základ pre grafické karty s vysokou hmotnosťou.

Príprava pre veľký úložný priestor a rýchla komunikácia

Pre pevné disky využijete na ASUS TUF GAMING A520-PLUS 6 konektorov SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú 2 rozhranie M.2 v režime SATA i PCIE s bleskovou rýchlosťou ukladania. S 1 Gb Ethernetom vás rýchlosť prenosu v herných bitkách určite nebude obmedzovať. ASUS Languard ochrana proti prepätiu LAN, úderom blesku a výbojom statickej elektriny. Pre pripojenie periférií a na dátové prenosy je na doske ASUS TUF GAMING A520-PLUS k dispozícii celkom 12 portov USB 2.0 a USB 3.2.

Personalizujte a nastavte si vlastný štýl na doske ASUS TUF GAMING A520-PLUS

Základná doska ASUS ROG STRIX A520-PLUS GAMING ponúka okrem mimoriadneho výkonu tiež rozsiahle možnosti vybudovania vlastného štýlu a prispôsobenia prostredníctvom nástrojov Aura Sync a adresovateľného RGB headera. Armory Crate je nový softvérový nástroj navrhnutý tak, aby vám poskytoval centralizovanú kontrolu podporovaných herných produktov. Prémiové japonské zvukové kondenzátory a exkluzívne ASUS HD audio CODEC poskytujú teplý, prirodzený a zároveň dynamický zvuk.


Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD A520 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD A520 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 800 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky micro ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den kupili sme u vas Základnú dosku: ASUS TUF Gaming A520M Plus s procesorom AMD RYZEN 5 3600, mozeme ju osadit GPU - RX 590 8gb pripadne RX 6600 8GB?

Dobrý den bude tato deska fungovat z tímto procesorem AMD Ryzen 5 2600x nebude potřeba flash biosu předem děkuji

Dobrý den, bude tato deska kompatibilní s procesorem AMD Ryzen 5 3600 (https://www.alza.cz/amd-ryzen-5-3600-d7371951.htm)? Děkuji

Zdravím, bude při koupi této základní desky potřeba update biosu když jí chci osadit ryznem 5 5500?

pojde tu procesor rady amd fx ked socket sedi am4

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně toho zda na tuhle desku mohu připojit tuhle grafiku: https://www.alza.cz/pny-geforce-rtx-3060-8gb-verto-dual-fan-d7641921.htm

Dobry den, bude tato deska pracovat s procesorem Ryzen 5 4600G bez nutnosti upgrade biosu a s OS Windows7? Dekuji

Dobry den, da sa na tejto doske rozbehat cpu Ryzen 9 5900X ?

dobrý den,lze k desce Asus A 520M -Plus použít grafiku RX550 8GB DDR5

Dobrý den. Podporuje deska Win11? Děkuji

123
Diskusia a poradňa k ASUS TUF GAMING A520M-PLUS
Príslušenstvo pre ASUS TUF GAMING A520M-PLUS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS TUF GAMING A520M-PLUS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS TUF GAMING A520M-PLUS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS TUF GAMING A520M-PLUS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS TUF GAMING A520M-PLUS.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií