Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

ASUS VGA LP BRACKET HDMI/DVI

Zobraziť katalóg
ASUS VGA LP BRACKET HDMI/DVI
4,6 24 hodnotení
Záslepka – (bracket) pre grafické karty low profile
Množstevné zľavy
Pri kúpe 1 ks
3,89 €/ks
Pri kúpe 2 ks
3,23 €/ks
Pri kúpe 3 ks
2,90 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks
2,57 €/ks
Ušetríte 0 €
3,89 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  EC573b Produktové číslo:  90YE0030-B001U0 Stránky výrobcu
ASUS VGA LP BRACKET HDMI/DVI 3,89 € Momentálne nedostupné

ASUS VGA LP BRACKET HDMI/DVI

Ak potrebujete umiestniť low profile grafickú kartu do malej skrine, ale vlastníte grafickú kartu, ktorá je síce s nízkym profilom, ale zadná záslepka má štandardnú veľkosť potom potrebujete presne túto záslepku. Tento vymeniteľný zadný kryt je určený predovšetkým pre grafické karty Asus, ale ak máte na grafickej karte DVI a HDMI výstup na rovnakej pozícii mohla by pasovať aj na iné značky.

Doplňujúce informácie:

Grafické karty značky:
Asus

Veľkosť záslepky:
Low profile

Výstupy:
HDMI, DVI

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřeboval bych vědět, jestli se vyrábí, popř. zda dokážete sehnat tuto záslepku, ale takovou tu standardní výšku přesně s těmito otvory (DVI a HDMI se šroubkem). Děkuji, Kavan

Hcel by som sa spýtať, či bude táto záslepka použiteľná aj na grafickú kartu evga gt 1030 sc ?

Chcel by som sa spýtať, či bude táto záslepka použiteľná aj na grafickú kartu evga gt 1030 sc ?

Chcel by som sa spýtať, či bude táto záslepka použiteľná aj na grafickú karty MSI GeForce GTX 1050 Ti LP, i keď len provizórne (tj. DP port bude v otvore pre DVI). Ďakujem za skorú odpoveď.

Diskusia a poradňa k ASUS VGA LP BRACKET HDMI/DVI
Príslušenstvo pre ASUS VGA LP BRACKET HDMI/DVI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS VGA LP BRACKET HDMI/DVI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Verschluss-Clip ASUS VGA LP BRACKET HDMI / DVI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Verschluss-Clip ASUS VGA LP BRACKET HDMI / DVI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS VGA LP BRACKET HDMI/DVI.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií