AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

ASUS Zenbook 14 UM431

Zobraziť katalóg
ASUS Zenbook 14 UM431
Ultrabook – 14" IPS antireflexný 1920 × 1080 DDR4, AMD Radeon Graphics, SSD 256GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 5, 2473.68 mAh batéria, hmotnosť 1.39kg UM431DA-AM003T
Kód:  NA626u19nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS Zenbook 14 UM431

Šablóna-stredná-trieda-notebooky    

ASUS ZenBook
14 UM

ASUS ZenBook 14 UM

Prečo chcieť notebook

ASUS ZenBook 14 UM?

 

Odolná konštrukcia

 

Kompaktné štýlové vyhotovenie

 

NanoEdge IPS displej

  

Podsvietená klávesnica

  

Grafická karta AMD Radeon Vega 8

  

Štvorjadrový procesor

Prednosti notebooku

ASUS ZenBook 14 UM

ASUS ZenBook 14 UM

ASUS ZenBook 14 UM – majstrovské štýlové dielo

Štýlový, elegantný a inovatívny ultrabook ASUS ZenBook 14 UM s úžasným NanoEdge displejom je kompaktné majstrovské dielo pripravené podporiť vašu kreativitu. Oceníte nielen obrovskú silu vnútri a premyslenú pozornosť k detailom, ale aj nadčasovú krásu dizajnu vďaka sofistikovanej úprave Utopia Blue obohatenej o štýlový strieborný ozdobný panel. S hmotnosťou 1,39 kg a výškou 15,9 mm si vychutnáte bezkonkurenčnú prenosnosť a pohodlie.

ASUS ZenBook 14 UM

Úžasný NanoEdge displej

Ostrý a jasný NanoEdge displej notebooku ASUS ZenBook 14 UM s Full HD rozlíšením a živými a presnými farbami v 100 % sRGB farebnom priestore ponúka všetky vizuálne efekty v dokonalej kvalite. Je vybavený širokouhlou technológiou na čistý obraz aj pri pohľade z extrémnych uhlov. 6,4 mm široký rámik po stranách displeja ZenBooku 14 poskytne väčšiu plochu na obsah v menších rozmeroch s 86 % pomerom obrazovky k telu.

ASUS ZenBook 14 UM

Nekompromisný výkon a odolnosť notebooku ASUS ZenBook 14 UM

ASUS ZenBook 14 UM ponúka vysoký výkon v malých rozmeroch. Vďaka procesoru AMD Ryzen doplnenému kvalitnými komponentmi vás nikdy nenechá čakať. Či už vytvárate zložitý dokument alebo ťažíte dáta, ASUS ZenBook 14 UM vám umožní robiť viac a robiť to rýchlejšie. Navyše tento notebook spĺňa extrémne náročný vojenský štandard MIL-STD 810G a prešiel testami prevádzky v náročných podmienkach vrátane extrémnych nadmorských výšok, teplôt a vlhkosti.

ASUS ZenBook 14 UM

Dokonalý zvukový zážitok

ASUS ZenBook 14 UM vybavený zvukovým systémom s certifikáciou Harman Kardon vám prináša dokonalý zvukový zážitok. Dva basové a dva vysokofrekvenčné reproduktory poskytujú plynulý, jasný a výkonný zvuk v úplnom rozsahu, zatiaľ čo technológia inteligentného zosilňovača zabraňuje skresleniu a poškodeniu reproduktorov pri vysokých hlasitostiach. Spoločne s technológiou ASUS SonicMaster sú výsledky naozaj úžasné.

ASUS ZenBook 14 UM

Komfort a kapacita notebooku ASUS ZenBook 14 UM

Na maximálny komfort a pohodlie pri práci je ASUS Zenbook 14 UM vybavený exkluzívnym ErgoLift pántom, ktorý automaticky nakláňa klávesnicu do najpohodlnejšej pozície na písanie. Ergolift konštrukcia navyše zlepšuje výkon chladenia a kvalitu ozvučenia. ASUS Zenbook 14 UM s vysokokapacitnou batériou, ktorá vydrží až 12,7 hodín prevádzky vás počas dlhého a náročného pracovného dňa nesklame.

ASUS ZenBook 14 UM

Základné parametre notebooku

ASUS ZenBook 14 UM

 

Procesor

AMD Ryzen 5 2,1 GHz

 

Pevný disk

512 GB SSD

 

Operačná pamäť

8 GB DDR4

 

Grafická karta

AMD Radeon Vega 8

 

Kapacita batérie

12,7 hodiny

 

Hmotnosť

1,39 kg

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS Zenbook 14 UM431 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Zenbook 14 UM431. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS Zenbook 14 UM431.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií