Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

BACtrack GO Keychain

Zobraziť katalóg
BACtrack GO Keychain
3,3 3 hodnotení
Alkohol tester s polovodičovým senzorom, rozsah merania 0–4‰, presnosť 0.1‰, na osobné použitie, meranie náustkom, kalibrovateľný senzor a vymeniteľný senzor, batéria AAA
Kód:  AUPR16475 Produktové číslo:  BT-KC20 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BACtrack GO Keychain

Alkohol testery sú bežne využívané príslušníkmi policajného zboru a armádou. V prípade potreby ich môže používať aj bežný používateľ na kontrolu množstva zvyškového alkoholu v krvi napríklad po bujarej oslave. Jedným z najpresnejších prístrojov je alkohol tester BACtrack GO Keychain, ktorého patentovaná technológia Advanced MicroCheck poskytuje presné výsledky merania. Tester sa perfektne zmestí do dlane, môžete ho nosiť v kabelke alebo vrecku. Náustok zaručí, že do trubice sa dostane len dych, nie okolitý vzduch alebo výpary.

Hlavné dôvody na kúpu alkohol testera BACtrack GO Keychain

  • Patentovaná technológia Advanced MicroCheck zaistí presne zmeranie
  • Tester BACtrack je optimálne veľký, zmestí sa do tašky alebo do vrecka
  • Náustok zaručí, že do trubice vnikne iba dych, nie okolitý vzduch
  • Dotykové ovládanie
  • Tester je vybavený ľahko čitateľným modrým LCD displejom
  • Prístroj je napájaný batériovo (1× AAA)
 
» Ešte ste si nevybrali? Skúste sa pozrieť na kompletnú ponuku v kategórii Alkoholtestery.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky alkohol testery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, jestli tento tester měří v promilich, nebo v něčem jiném a případně jak se to dá převést na promile. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, Co se týče přesnosti, do jaké míry se lze na zařízení spolehnout? Není pro mě ani tak podstatné, zda ukáže zcela přesnou hladinu alkoholu, spíš potřebuji vědět, pokud tester ukáže hodnotu 0,0%, jestli je věrohodná. Děkuji

Dobry den, pred par dny jsem poridil tento tester. Mam dve otazky: 1.) Udavate, ze ma pristroj merici rozsah 0,00-4,00 v promilich, mne pristroj meri pouze v %tech, prijde mi to jako klamava reklama, nemam zajem o hodnoty v % (pokud se da prenastavit, omlouvam se a prosim o radu) 2.) Udavate, ze pristroj odhadne, kdy budu na nule, nic takoveho take neukazuje Dekuji za vyjadreni a pripadne rady.

Dobrý den, jak často je třeba testr překalibrovat a jakým způsobem? Je tento měřič dodáván s českým návodem? Děkuji za odpovědi Jirka

Diskusia a poradňa k BACtrack GO Keychain
Príslušenstvo pre BACtrack GO Keychain Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BACtrack GO Keychain. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BACtrack GO Keychain.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií