AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Pikatec Odmasťovač – BOAT 200 ml

Zobraziť katalóg
Pikatec Odmasťovač – BOAT 200 ml
Nanokozmetika – odmasťovač a rozlešťovač pre lode, vhodný na finálne odmastenie povrchov pred aplikáciou ochranných politúr, objem 200ml, využitie 30m2
Kód:  AUPR264013 Produktové číslo:  180404010010 Stránky výrobcu
Pikatec Odmasťovač – BOAT 200 ml Predaj skončil

Pikatec Odmasťovač – BOAT 200 ml

Odmasťovač a rozlešťovač pre lode, využitie na plochu 30 m2. Prostriedok sa používa na finálne odmastenie všetkých povrchov pred aplikáciou ochranných politúr. Na nových lodiach potom stačí použiť iba tento prípravok ako prípravu povrchu, u ostatných postupujte vždy podľa návodu k jednotlivým ochranám, kde je popísaná aj príprava povrchu vrátane prípravkov na to vhodných. Slúži zároveň na rozleštenie ochranných politúr na sklo (Nano Protect Glass BOAT), nerez (Nano Protect Stainless BOAT) a gelcoat (Nano protect Gelcoat BOAT).

Nanotechnologický prostriedok Nano Degreaser & Polisher BOAT vniká hlboko do pórov rôznych povrchov a dokáže odstrániť široké spektrum mastnôt, ktoré by mohli ovplyvniť priľnavosť a funkčnosť ochranných politúr. Používa sa preto ako finálny odmasťovač pred ich aplikáciou. Je tak ideálnym pomocníkom pri príprave prakticky všetkých povrchov na lodi. Slúži na finálne odmastenie, prípravu povrchov pred samotnou aplikáciou ochranných politúr. Použijete ho na sklenené, nerezové, chrómové povrchy, a ďalej tiež na drevené, textilné, kožené, lakované, plastové a gelcoat. U chúlostivejších materiálov odporúčame striekať prípravok vždy na mikrovláknovú utierku.

Prípravok je tiež nevyhnutným pomocníkom pri rozleštení ochrany na sklo (Nano Protect Glass BOAT), na nerez (Nano Protect Stainless BOAT) a gelcoat (Nano Protect Gelcoat BOAT). Bez neho je veľmi náročné prebytočnú ochranu s povrchu zložiť, s ním to ide hladko a máte navyše istotu, že vyberáte iba prebytočnú vrstvu. Pri rozleštení ochranných politúr nikdy na utierku netlačte. Prípravok pri rozleštení vždy striekajte na utierku, nie na samotný povrch. Celková plocha, na ktorú prípravok vystačí, je 30 m2. (Ak nanesiete silnú vrstvu, bude spotreba rozlešťovača násobne väčšia, a tým sa zvýši aj prácnosť).

Prípravok vniká hlboko do pórov povrchov, kde odstraňuje mastnoty a nečistoty. Aj zdanlivo čisté plochy a povrchy v sebe skrývajú mastnoty, ktoré môžu obmedziť funkčnosť následnej ochrany. Je teda nutné ich pred samotnou aplikáciou ochrany odstrániť. Či už pôjde o sklá, lakované povrchy, plasty, drevo, textil, alebo akýkoľvek iný povrch, postup je vždy totožný. Nové lode bývajú často z výroby povrchovo ošetrené, väčšinou za účelom pekného vzhľadu pri predaji. Práve odmastenie týmto prípravkom Vám dá istotu, že sa zbavíte tejto krátkodobej povrchovej úpravy „pre efekt" a ideálne povrch pripravíte na aplikáciu politúr.

Parametre a špecifikácia

Objem
0,2 l (200 ml) Hotovo!
Použitie
Laminátové povrchy Hotovo!

Objem

Objem
0,2 l (200 ml) Hotovo!

Použitie

Použitie
Laminátové povrchy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Odmašťovač - BOAT 200ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií