AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TUSON Bezolejový kompresor

Zobraziť katalóg
TUSON Bezolejový kompresor
3,5 2 hodnotení
Kompresor bezolejový, príkon 1100W, prietok 180l/m, max. tlak 8bar, napätie 230V, hmotnosť 5.5kg
Kód:  PHT076 Produktové číslo:  130011

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TUSON Bezolejový kompresor

Přezouvání zima 2018

Spoľahlivý bezolejový kompresor Tuson vyniká kompaktnými rozmermi a je ideálnym riešením na domáce použitie alebo pre používateľov oceňujúcich najmä jednoduchú mobilitu prístroja. Vďaka nízkej hmotnosti a praktickému držadlu je predurčený práve na časté prenášanie. Základ tvorí výkonný elektromotor s príkonom 1 100 W, ktorého zásluhou je vysoký pracovný tlak až 8 barov pri prúde vzduchu 180 l/min. Súčasťou tohto modelu je veľké množstvo koncoviek, vďaka čomu hravo nafúkate nielen pneumatiky automobilov a motocyklov, ale hravo zvládnete nafúkať matrace, člny, lopty a iné.

Kľúčové vlastnosti kompresora Tuson

  • Bezolejový kompresor pre širokú škálu využitia
  • Vysoký pracovný tlak až 8 barov
  • Príkon 1 100 W
  • Kompaktné rozmery
  • Široká škála príslušenstva a nástavcov
  • Praktické držadlo
  • Nízka hmotnosť – len 5,5 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych si pořídil kompresor na občasné vyfoukání PC, je tento kompresor dostatečně silný aby to silně ofoukl? Dále jestli je tu vůbec možnost použít tak tento kompresor. V případě že ne, můžete doporučit model, který by to zvládl? Děkuji.

Dobrý den, na Heureca se mi ukáže cena tohoto výrobku - kompresor Tuson za 1290 Kč. Mohu ho koupit za tuto cenu? TUSON Bezolejový kompresor v obchodě Alza.cz Alza.cz (900+) od 129 Kč 90+ od 45 Kč Do 3 dnů 1 290 Kč Do obchodu

Diskusia a poradňa k TUSON Bezolejový kompresor
Príslušenstvo pre TUSON Bezolejový kompresor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TUSON Bezolejový kompresor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TUSON olajmentes kompresszor.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií