AD homeoffice AlzaBoxy Q1

BaByliss C435E

Zobraziť katalóg
BaByliss C435E
Kulma na vlasy kónická, priemer 25 mm, materiál keramika, max. teplota 200 °C, automatické vypnutie a studený hrot, počet teplôt 3, dĺžka prívodného kábla 1.75 m, farba čierna a zlatá
Kód:  BAKNV649 Produktové číslo:  C435E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BaByliss C435E

Konečne vzdušné vlny skoro bez práce. Kónická kulma BABYLISS je ideálnym pomocníkom tých žien, ktoré nebavia rovné vlasy a chcú si vytvoriť nádherný účes plný prirodzených vĺn, a to bez návštevy kaderníckeho salóna. Táto štýlová kamoška je charakteristická zužujúcim sa telom. Ide o klasickú kulmu bez pomocnej klipsy na prichytenie vlasov, ale akonáhle sa spoločne zladíte, odmení sa vám vlnkami v úplne prirodzenom vzhľade. Veľkosť hlavice 25 mm znamená, že náleží k širokým kulmám na vlasy, ktoré sa vybláznia hlavne na dlhých vlasoch. Jadrom kulmy na vlasy je kvalitný povrch z keramiky, tá dokáže ošetriť vlasy maximálne šetrne a tiež pri kulmovaní vlasy rovno pekne uhladzuje. Aby bol účes nádherný, zvoľte správnu teplotu kulmy na vlasy podľa typu a kondície vašich vlasov. Na výber máte 3 teplotné stupne, ktoré dosiahnu až 200 °C. Poddajné a jemné vlasy dobre reagujú pri nižšej teplote, na druhú stranu tvrdé vlasy reagujú až na vyššie teploty.

Najdôležitejšie prednosti kulmy BaByliss C435E

  • Kónická kulma na vytvorenie luxusných vĺn
  • Kvalitný materiál kulmy: keramika
  • Studený hrot na pohodlnú a bezpečnú prácu
  • Regulácia teploty podľa typu vlasov až do 200 °C
  • Počet teplôt: 3
  • Automatické vypnutie po určitom čase nečinnosti
  • Intuitívne ovládanie

Do detailu vyladená kulma na vlasy BaByliss C435E

Veľkou prednosťou je tiež studený hrot, vďaka ktorému je špička hlavice stále chladná a uľahčuje celkovú manipuláciu s kulmou. Vďaka integrovanej funkcii automatického vypnutia už nehrozia obavy, že odídete z domu a kulmu na vlasy necháte zapnutú. Je nastavená tak, že sa po určitom čase vypne sama. Diskomfort nepocítite ani kvôli dĺžke prívodného kábla, ktorý meria 1,75 m, takže s ním nemusíte sedieť meter od zásuvky. Pomyselnou čerešničkou na torte je potom už len podarený dizajn lokňovacej kulmy, vďaka ktorému bude kulma na vlasy ozdobou každej kúpeľne.

Parametre a špecifikácia

Typ
Kónická Hotovo!
Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
3 Hotovo!
Max. teplota
200 °C Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,75 m Hotovo!

Typ

Typ
Kónická Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
3 Hotovo!
Max. teplota
200 °C Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,75 m Hotovo!
Priemer
25 mm Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo
Automatické vypnutie, Studený hrot Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Zlatá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BaByliss C435E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss C435E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BaByliss C435E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BaByliss C435E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BaByliss C435E.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií