PET alzaplus segmenty sda v2

BaByliss C440E

Zobraziť katalóg
BaByliss C440E
Kulma na vlasy automatická, priemer 38 mm, materiál keramika, max. teplota 200 °C, automatické vypnutie a studený hrot, počet teplôt 3, dĺžka prívodného kábla 1.85 m, farba čierna a zlatá
Kód:  BAKNV519 Produktové číslo:  C440E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BaByliss C440E

Konečne úžasné vlny. Kulma na kučery BABYLISS plní kľúčovú úlohu v živote žien všetkých vekových kategórií, ktoré túžia po zmene a zo svojich vlasov chcú vyčariť parádne lokne doma aj na cestách. Táto užitočná pomocníčka je úplne geniálna, keďže si pramene vlasov natočí sama. Vďaka nej vás budú zdobiť precízne vlny a to kedykoľvek sa vám zachce. Veľkosť hlavice 38 mm signalizuje, že náleží medzi široké kulmy na vlasy, ktoré sa hodia hlavne pre dlhé vlasy. Inovatívny povrch hlavy kulmy na vlasy je vyrobený z keramiky, ktorá zaručuje šetrné ošetrenie vlasových vlákien a vlasy tiež pri natáčaní hneď uhladzuje. Aby ste mali istotu, že finálny výsledok bude vždy bezchybný, navoľte si tiež tú správnu teplotu podľa aktuálneho stavu vlasov a typu vlasov. V ponuke kulmy sú 3 teplotné stupne, ktoré dosiahnu až 200 °C. Ak máte jemnejšie vlasy, stačí nižšia teplota, zatiaľ čo husté, ťažké vlasy si žiadajú teploty vyššie.

Najdôležitejšie prednosti kulmy BaByliss C440E

  • Automatická kulma na vlasy na vytvorenie prirodzených vĺn
  • Kvalitný materiál: keramika
  • Studený hrot na bezpečnú a pohodlnú obsluhu
  • Jednoduchá regulácia teploty do 200 °C
  • Počet voliteľných teplôt: 3
  • Automatické vypnutie pri dlhšej nečinnosti kulmy
  • Ľahké ovládanie

Ďalšie vychytané funkcie kulmy na vlasy BaByliss C440E

Kulma má v zálohe ešte ďalší príjemný benefit, tým je tiež studený hrot, vďaka nemu môžete siahať na špičku hlavice, zabraňuje popáleniu a kulma sa tak v prstoch lepšie a bezpečnejšie drží. Vďaka vybaveniu prístroja funkciou automatického vypnutia už nemusíte myslieť na to, že v prípade zhonu zabudnete kulmu vypnúť. Sama sa po určitom čase šikovne vypne. Neodmysliteľným komponentom je samozrejme tiež prívodný kábel, pretože je dlhý 1,85 m, nie je teda potrebné, aby ste pri kulmovaní stáli celý čas tesne vedľa zásuvky. Bez povšimnutia nemožno ponechať ani pekný vzhľad lokňovacej kulmy, vďaka ktorému sa z kulmy stane príjemný doplnok každej kúpeľne.

Parametre a špecifikácia

Typ
Automatická Hotovo!
Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
3 Hotovo!
Max. teplota
200 °C Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,85 m Hotovo!

Typ

Typ
Automatická Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
3 Hotovo!
Max. teplota
200 °C Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,85 m Hotovo!
Priemer
38 mm Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo
Automatické vypnutie, Studený hrot Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Zlatá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BaByliss C440E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss C440E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BaByliss C440E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BaByliss C440E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BaByliss C440E.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií