AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BaByliss C625E

Zobraziť katalóg
BaByliss C625E
Kulma na vlasy priemer 25 mm, materiál keramika, max. teplota 210 °C, automatické vypnutie a studený hrot, počet teplôt 6, farba čierna a fialová
Kód:  BAKNV489 Produktové číslo:  C625E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BaByliss C625E

Nastal čas na zmenu? Dajte šancu vlnám. Kulma na vlasy BABYLISS je súčasťou výbavy tých žien, ktorých snom je mať nádherný účes plný prirodzených vĺn, a to nielen pri slávnostných príležitostiach. Priemer hlavice 25 mm signalizuje, že náleží medzi široké kulmy, ktoré sú vhodné na tvorbu ležérnejších vĺn. Kulma je opatrená kvalitným povrchom z keramiky, ktorej kladom je bezpochyby maximálna šetrnosť k ošetrovaným vlasom a zároveň ich pri kulmovaní uhladzuje. Aby bol finálny výsledok čo najlepší, navoľte si optimálnu teplotu nielen podľa typu, ale aj podľa stavu vlasov. Kulma na vlasy BABYLISS vám poskytne 6 teplôt, ktoré dosiahnu až 210 °C. Nižšia teplota je šetrnejšia, vhodná na jemné vlasy, naopak, tvrdšie vlasy sa dobre tvarujú pri vyšších teplotách.

  • Kvalitný materiál: Keramika
  • Studený hrot na bezpečnú a pohodlnú obsluhu
  • Regulácia teploty až do 210 °C
  • Počet voliteľných teplôt: 6
  • Bezpečnostná poistka vo forme automatického vypnutia
  • Priemer kulmy na vlasy: 25 mm

Vítaným plusom kulmy na vlasy je tiež studený hrot, ktorý udržuje špičku hlavice studenú, bráni spáleniu prstov a držanie kulmy v ruke je preto lepšie a bezpečnejšie. Vďaka zabudovanej funkcii automatického vypnutia nie sú na mieste obavy, že pôjdete von a necháte kulmu zapnutú. Dokáže sa totiž po nejakom čase sama uspať a vypnúť.

Parametre a špecifikácia

Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
6 Hotovo!
Max. teplota
210 °C Hotovo!
Priemer
25 mm Hotovo!
Funkcie a príslušenstvo
Automatické vypnutie, Studený hrot Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Keramika Hotovo!
Počet teplôt
6 Hotovo!
Max. teplota
210 °C Hotovo!
Priemer
25 mm Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo
Automatické vypnutie, Studený hrot Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Fialová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BaByliss C625E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss C625E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BaByliss C625E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BaByliss C625E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BaByliss C625E.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií