AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BANQUET LINAZA A03773

Zobraziť katalóg
BANQUET LINAZA A03773
Sada nožov 3ks keramických nožov 19cm + 20,5cm + 24,3cm, držadlo plast TPR s mäkčeným povrchom (soft touch)
Kód:  VEPNK008 Produktové číslo:  A03773 Stránky výrobcu

BANQUET LINAZA A03773

Jedným z nenahraditeľných kuchynských pomocníkov je pre každú kuchárku kvalitný ostrý nôž. Taký, na ktorého sa môže vždy spoľahnúť, či už potrebuje odkrojiť chlieb či nakrájať cibuľu. Bezúspešné šmidlání tupým nástrojom po potravine spôsobuje gazdinke nielen časovú stratu, ale varenie sa pre ňu miesto radosti stáva utrpením. Istým riešením je dobrá voľba noža. Ešte lepším riešením potom je dobrá voľba trojdielne sady. Trojdielna sada nožov LINAZA s keramickým ostrím je skutočnou trefou do čierneho.

Prečo zrovna LINAZA?

  • Vzhledovo efektné, pracovne efektívne výrobok
  • moderný vzhled
  • Ergonomicky tvarované rukoväte
  • Sada obsahuje 3 nože
  • Dĺžka (cm): 19 cm, 20,5 cm a 24,3 cm
  • Dĺžka ostria (cm): 7,5 cm, 10 cm a 12,5 cm
  • Materiál: čepeľ - keramika, držadlo - plast TPR s mäkčeným povrchom (soft touch)
  • Farba: čepeľ - biela, držadlo - čierna

Efektné a efektívne

Sadou nožov LINAZA získate všestrannú pomoc pre zdolanie akékoľvek potraviny. Môžete pracovať bez veľkého úsilia, ľahké krájanie a rezanie je zaručené kvalitným ostrím. Ku všetkým týmto skvelým pracovným vlastnostiam zaujmú noža aj svojim keramickým ostrím, ktoré pri krájaní čerstvého ovocia a zeleniny zaručuje zachovanie všetkých vitamínov v potravine obsiahnutých. Ďalšou výhodou je, že na rozdiel od nožov kovových, nepotrebujú keramické každodenné prebrusovanie ocieľky. Daňou za vysokú tvrdosť je však ich krehkosť, preto sa neodporúča vykonávať s nimi akékoľvek sekanie potravín či násilnú manipuláciu. Nebezpečenstvo poškodenia číha aj pri páde nože na zem.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov v súprave
3 ks Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov v súprave
3 ks Hotovo!
Poznámka:
» Všetky súpravy nožov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BANQUET LINAZA A03773 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BANQUET LINAZA A03773. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BANQUET Linaza A03773. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BANQUET Linaza A03773. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BANQUET LINAZA A03773.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií