Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AlzaBoxy Q1

BBC micro:bit Ring:bit V2

Zobraziť katalóg
BBC micro:bit Ring:bit V2
5 1 hodnotení
Stavebnica BBC micro:bit, počet komponentov v balení: 4, funkcie: svetelný senzor a servomotor, 90×40×150 mm
Kód:  MCB100a5 Produktové číslo:  EF08202 Stránky výrobcu
BBC micro:bit Ring:bit V2 Predaj skončil

BBC micro:bit Ring:bit V2

Ringbit je šikovný programovateľný robot pre deti založený na mikropočítaču Microbit. DIY robota zostavíte behom pár minút a potom môže začať zábava a poznávanie nových vecí. Robot vás prekvapí tým, čo všetko dokáže - rôzne sa pohybovať, tancovať, vytvárať farebné efekty a dokonca aj kresliť! Hlavne deti si Ringbit veľmi rýchlo obľúbia a zažijú s ním veľa zábavy, pri ktorej sa tiež niečo naučia. Táto vylepšená verzia Ring: bit V2 umožňuje jednoducho pripojiť aj rozširujúce moduly pre jazdenie po čiare, vyhýbanie prekážkam alebo hranie robotího futbalu a vytváranie crazy svetelných efektov. S týmito modulmi potom Ring: bit zvládne aj to, čo normálne dokáže len "dospelácky" robot.

Kľúčové vlastnosti p rogramovatelné stavebnice BBC micro: bit Ring: bit V2

  • BBC micro: bit Ring: bit V2 je programovateľná stavebnica k zábave a pre výučbu programovania s micro: bit
  • Malá veľkosť a roztomilý dizajn
  • Možnosť naprogramovať vlastný trasu robota
  • Umožňuje kresliť obrazce
  • Robto má RGB LED súčasťou podvozku
  • Možnosť pridať rozširujúce moduly
  • Robot sa dá ľahko rozložiť a zase zložiť
  • Na jedny batérie vydrží jazdiť 4 hodiny (3 batérie AAA nie sú súčasťou)

Preniknite do fascinujúceho sveta Microbit

Ring: bit V2 zvládne samozrejme aj všetko to, čo umožňuje jeho "motor", založený na mikropočítaču microbit. Môže zobrazovať na displeji svoje pocity, merať polohu alebo teplotu, a alebo napríklad úroveň osvetlenia. Jednoducho možno tiež pripojiť aj iné elektronické moduly určené pre Microbit. Kolesá robota Ringbit majú gumové pneumatiky, tak to robotovi len tak nepodklouzne. V balení nechýba ani obrázkový návod na zostavenie, programovanie a použitie v prvých projektoch v angličtine. K dispozícii sú príklady microbit programov pre vytvorenie jazdiaceho a kresliaceho robota, robota čo jazdou sleduje konkrétny tvar dráhy, policajného auta alebo tancujícího robota.

Dômyselná konštrukcia robota

Zostavenie robota netrvá dlhšie ako pár minút. V balení sú všetky potrebné elektronické súčasti a mechanické diely. Tužkové batérie AAA nie sú súčasťou balenia. Ring: bit využíva signály P0, P1 a P2, ktoré sú rozvedené na konektory v štandarde GVS pripravené pre pripojenie serv alebo ďalších rozširujúcich modulov. Signály P1 a P2 sú určené pre pripojenie kontinuálnych serv 360o, ktoré slúžia pre pohon robota. Signál P0 má ďalej viacnásobné použitie. Ring: bit používa serva špeciálne vyvinutá pre bezproblémové fungovanie s microbit. Serva EF90D pracujú spoľahlivo už pri napätí 3V a umožňujú presnejšie riadenie rýchlosti otáčania než bežná serva. Vďaka týmto servám s nízkou spotrebou vydržia Ringbit jazdiť na tri AAA tužkové batérie až 4 hodiny.

Jednoduché programovanie robota Ring: bit V2

Pre jednoduché programovanie je k robotovi Ring: bit k dispozícii rozšírenie do prostredia MakeCode. Pre zvládnutie programu potom postačí znalosť základnej práce s počítačom a trochu logického myslenia. K programovaniu microbit môžete okrem online grafického prostredia využiť tiež populárne jazyk Python.

Manuál:
https://www.elecfreaks.com/learn-en/microbitKit/ring_bit_v2/index.html

Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Áno Hotovo!
Typ batérií
AAA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!
Vhodné od
8 rokov Hotovo!
Platforma
BBC micro:bit Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Áno Hotovo!
Typ batérií
AAA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
8 rokov Hotovo!

Vlastnosti

Platforma
BBC micro:bit Hotovo!
Počet komponentov v balení
4 Hotovo!
Funkcie
Svetelný senzor, Servomotor Hotovo!

Rozmery

Šírka
90 mm Hotovo!
Výška
40 mm Hotovo!
Hĺbka
150 mm Hotovo!

Programovanie pre deti

Typ programovania
Kresliace, Pokročilé Hotovo!
Špeciálne funkcie
Svetelné efekty Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky produkty z kategórie programovanie pre deti

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Měli by jste uvádět, že prodáváte microbit ve verzi 1! Objednáno podruhé a opět, i přes mojí urgenci na pobočce při první objednávce, byla doručena destička ve verzi 1, tak ať s tím zakazníci počítají...

Dobrý den, je součástí i BBC Microbit V2 - vývojová deska verze 2 - novější Děkuji

dobrý deň prosím vás je aj doska bbc:microbit súčastou balenia ?

Dobrý den, co všechno je, prosím vás, součástí balení? Děkuji

Dobrý deň, v parametroch sa píše, že na ovládanie je potrebný ovládač. Je obsiahnutý v balení? Ak nie, bude stačiť iný micro bit V2 alebo treba dokúpiť samostatný ovládač? Ďakujem.

Dobrý deň. Prosím vás táto stavebnica obsahuje aj mikro bit V2? A ak si kúpis stavebnicu Micro:bit sada kociek pre LEGO® (bez micro:bit) bude funkčná ak do nej doplním microb it zo stavebnice BIT RING? Sú tam aj návody na použitie v slovenskom jazyku?

Aká verzia dosky microbit je súčasťou balenia?

Dobry den. micro:bit je v2?

Co presne znamena "Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom" ?? Co treba dokupit/zohnat, aby sa s tym dalo hrat ??

Diskusia a poradňa k BBC micro:bit Ring:bit V2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BBC micro:bit Ring:bit V2.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií