AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Garmin Fenix 5X Plus

Zobraziť katalóg
Garmin Fenix 5X Plus
5 2 hodnotení
Smart hodinky – pánske s meraním tepu zo zápästia, Garmin Pay, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, meranie vyjdených poschodí, intervalový tréning, GPS, výškomer, gyroskop, kompas, teplomer, oxymeter, senzor Galileo, pripojenie pomocou ANT+, WiFi, Bluetooth a USB, stav batérie, prehrávač hudby, notifikácie z mobilu, hľadanie telefónu, bezpečnostné funkcie, sledovanie menštruačného cyklu, NFC platby, hodnota vodotesnosti 100 m (10 ATM), kompatibilné s Android a iOS, kapacita úložiska 16000 MB, zafírové sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: oceľ
Kód:  WEAPP35nad Produktové číslo:  WEAPP35nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Fenix 5X Plus

Garmin Fenix 5X Plus sú smartwatch vhodné pre každého, kto hľadá spoľahlivého spoločníka na každodenné aktivity. Na remienok bol zvolený materiál silikón. Odolnosti hodiniek pomáha Zafírové sklíčko. Obrazovka s rozmerom uhlopriečky 1,2 " pre vás zobrazí všetko, čo potrebujete vedieť.

Smart hodinky Garmin Fenix 5X Plus – hlavné vlastnosti

  • Smart hodinky Garmin bez problémov pripojíte k telefónu s Androidom aj iOS
  • Vodotesnosť 100 m (10 atm)
  • Zobrazenie času: kombinované
  • Potešia aj staré dobré hodinkové funkcie, ako deň v týždni, stopky, budík a osvetlenie
  • Indikátor stavu batérie vás upozorní na prípadné vybíjanie
  • Samozrejmosťou sú notifikácie z telefónu
  • Ani v divočine nezablúdite, pretože hodinky obsahujú kompas
  • Výškomer sa zvlášť hodí pri potulkách prírodou aj pri športe
  • Zabudovaný teplomer je pomerne originálnou výbavou
  • Veľmi neobvyklá funkcia oxymetra sleduje saturáciu kyslíkom
  • Senzor na snímanie pohybu prináša inteligentné funkcie
  • Funkcia gyroskopu dopĺňa dáta detekciou náklonu
  • Inteligentná funkcia monitorovania menštruačného cyklu

Garmin Fenix 5X Plus zaujmú aj ďalšími funkciami

Garmin Fenix 5X Plus spolupracujú s operačným systémom Android a iOS, k čomu im pomáha ANT+, WiFi, Bluetooth a USB. Prehrávač vám uľahčí púšťanie skladieb bez toho, aby ste museli vytiahnuť telefón. Indikátor stavu batérie vás včas upozorní na blížiace sa vybitie hodiniek. Integrovaná batéria smart hodiniek pri bežnom používaní vydrží 33 h, nehrozí teda, že by vás nechali v štichu tým, že sa vybijú počas aktivity.

Smart hodinky vám zlepšia formu

Garmin Fenix 5X Plus presne namerajú údaje vašich športových aktivít, ako je beh, triatlon, cyklistika, plávanie, fitness, lyžovanie, golf, veslovanie, chôdza, jóga a turistika. Funkcia na meranie tepu sa v prvom rade hodí pre korektné vymedzenie tepovej zóny a pomáha vám k zvýšeniu efektivity vašich športových aktivít. Vďaka vodoodolnosti 100 m (10 ATM) môžete inteligentné hodinky používať aj pri kúpaní alebo potápaní. Výpočet spálených kalórií pomôže každému aktívnemu používateľovi strážiť si vyváženú stravu. Integrovaný krokomer je skvelou motivačnou pomôckou, ktorá vás núti zdvihnúť sa zo stoličky štatistikou, ktorá určite zaujme každého. Napr. pri behaní je neoceniteľné komplexné meranie vašej aktivity, napr. rýchlosti alebo odbehnutej vzdialenosti. Smart watch dokonca do mapy prekreslia odbehnutú trasu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Fenix 5X Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Fenix 5X Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 5X Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 5X Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Fenix 5X Plus.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií