AD elektro Star Wars

Belkin QODE Ultimate Pro černé

Zobraziť katalóg
Belkin QODE Ultimate Pro černé
Puzdro na tablet s klávesnicou pre iPad Air 2, s odnímateľnou podsvietenou klávesnicou a Bluetooth
Kód:  BE331f2b6 Produktové číslo:  F5L176eaBLK
Belkin QODE Ultimate Pro černé Predaj skončil

Belkin QODE Ultimate Pro černé

Špičkové puzdro s integrovanou klávesnicou od spoločnosti Belkin sa stane neoddeliteľnou súčasťou vášho tabletu Apple iPad Air 2. Kombinuje v sebe praktické ochranné puzdro a pohodlnú klávesnicu.Pýši sa všestrannosťou, precízne spracovanie či kvalitné materiály, to všetko v jednom ľahkom a kompaktnom prevedení.

Je vyrobené z kvalitnej, pevnej a predovšetkým ľahkej hliníkovej zliatiny. Po zatvorení sa puzdro mení v dokonalú ochranu celého displeja, nehrozí tak žiadne poškriabaniu pri prenášaní v taške spoločne s ostatným príslušenstvom. Veľkou prednosťou QODE Ultimate Pro je možnosť oddelenia puzdra a klávesnice.V prípade, že klávesnicu nepotrebuje, jednoducho ju odoberiete a používate len zariadenia so samotným puzdrom. 

Hlavné prednosti:

  • podsvietená klávesnica
  • Bohaté možnosti polohovania
  • SoundFlow
  • bluetooth
  • inteligentné napájanie
  • Dlhá životnosť batérie

Inteligentná technológia

Klávesnica anglickou lokalizáciou je špeciálne navrhnutá tak, aby čo najviac simulovalo klávesnicu na notebooku. Ponúka klasické rozloženie klávesov, dokonca je osadená rovnakým počtom klávesov ako notebooky. Pýši sa rýchlou odozvou, písanie bude rýchle a pohodlné ako na počítači. Tlačidlá sú podsvietené a podsvietenie môžete regulovať v troch stupňoch jasu. Prácu na dôležitých projektoch neohrozí ani zlé svetelné podmienky.

Bezdrôtová technológia bluetooth umožňuje spárovanie s vašim tabletom alebo inými zariadeniami. Pomocou tejto funkcie môžete spárovať dve zariadenia súčasne. Takže, keď píšete e-mail na iPade a príde vám nová SMS na mobilný telefón, tak sa pomocou jedného tlačidla prepnete na telefón a pohodlne napíšete odpoveď, bez toho aby ste ho museli brať do ruky.

Inteligentná technológia

Teraz máte viac možností ako sledovať displej. Okrem možnosti dvoch pozícií polohy displeja, môžete puzdro odpojiť a ľubovoľne ho umiestniť na výšku alebo šírku. Stabilitu v každej pozícii zaisťujú silné magnety. Klávesnica nepotrebuje tlačidlo napájania. Pomocou snímača automaticky rozpozná, kedy je puzdro otvorené, teda v polohe pre písanie a klávesnicu zapne. Toto inteligentné vypínanie / zapínanie zaistí ideálne podmienky pre d lúhy životnosť batérie, ktorá vydrží až niekoľko mesiacov.

Myslené bolo aj na kvalitný zvuk, preto je puzdro vybavené technológiou SoundFlow, ktoré smeruje zvuk smerom k vám, ten je tak silnejší a jasnejšie. 

Obsah balenia:
klávesnica
USB - microUSB nabíjací kábel
Sprievodca rýchlou inštaláciou

kompatibilita:
Apple iPad Air 2

lokalizácia:
anglická

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Materiál
Kov Hotovo!
Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Hliník Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Integrovaná klávesnica Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Kov Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Hliník Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Integrovaná klávesnica Hotovo!

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:
» Všetky puzdrá na tablety s klávesnicou
» Všetky klávesnice k tabletu a mobilu

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin QODE Ultimate Pro černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin QODE Ultimate Pro černé. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin QODE Ultimate Pro černé. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin QODE Ultimate Pro černé.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií