Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Belkin Slim-Fit Plus Armband čierne

Zobraziť katalóg
Belkin Slim-Fit Plus Armband čierne
3,9 16 hodnotení
Puzdro na mobil pre iPhone 6, športové
Kód:  BE330j1d1 Produktové číslo:  F8W499btC00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin Slim-Fit Plus Armband čierne

Nová generácia iPhonu je vo všetkých parametroch lepšie a ponúkne svojmu majiteľovi ďaleko väčšiu plochu obrazovky v podstatne tenšom tele. Vstavaný pohybový koprocesor M8 novo dokáže rozpoznať jazdu na bicykli od behania. A práve pre tento voľnočasový šport vyrobili v spoločnosti Belkin skvelé púzdro na ruku .

Kľúčové vlastnosti

  • Umožní využívať športové aplikácie
  • Perfektne sadne na ruku a nijako neprekáža
  • Použitý kvalitný materiál
  • Reflexné prvky pre dobrú nočnú viditeľnosť
  • Hodí sa na behanie, chodenie aj jazdu na bicykli

Pohodlné športovanie s iPhonom

Vysoko kvalitný neoprén je ľahký a vďaka priedušným schopnostiam má veľmi dobrú odolnosť proti vode . Perfektne sadne na ruku a určite vám dovolí sa plne sústrediť na športový výkon. Navyše disponuje väčším pútkom na popruhu, ktoré sa postará o lepšie nastavenie dĺžky a zabráni aj nechcenému privretiu kože.

Tiež vám občas prekáža zbytočne dlhý kábel od slúchadiel a neviete kam ho zaháknuť? Aj toto za vás púzdro vyrieši. Poskytuje totiž šikovný priestor pre jeho upevnenie a prebytočnú dĺžku tam jednoducho upevníte . Jedná sa o príjemné riešenie pre hudobných nadšencov, čo radi športujú. Bezpečnosť po zotmení navyše obstarajú integrované reflexné prvky.

Parametre a špecifikácia

Materiál
Neoprén Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Neoprén Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin Slim-Fit Plus Armband čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Slim-Fit Plus Armband černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Slim-Fit Plus Armband schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Slim-Fit Plus Armband schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Slim-Fit Plus Armband fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií