Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BerlingerHaus Panvica na palacinky 25cm Carbon Metallic Line

Zobraziť katalóg
BerlingerHaus Panvica na palacinky 25cm Carbon Metallic Line
4,9 11 hodnotení
materiál hliník/anodizovaný hliník, priemer 25 cm, vhodná do umývačky, vhodná do rúry do teploty 180°C
Kód:  BERH113 Produktové číslo:  BH-1250 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BerlingerHaus Panvica na palacinky 25cm Carbon Metallic Line Predaj skončil

BerlingerHaus Panvica na palacinky 25cm Carbon Metallic Line

Chcete mať istotu skvele pripravených palaciniek? Kúpte si BerlingerHaus Carbon Metallic Line panvicu na palacinky pre začínajúcich i skúsených kuchárov. Panvica je vyrobená z vysoko odolného kovaného hliníka. Vďaka 3-vrstvovému nelepivému povrchu žiadnu palacinku nepripálite. Turbo indukčné dno ušetrí až 35% enegie a umožňuje rovnomerné prepečenie palaciniek. Tie si zachovávajú svoju prirodzenú chuť a nie sú vysušené. Oceníte ergonomickú mäkčenú rukoväť s otvorom na zavesenie, ktorá zostáva vždy chladná. Výhodou je možnosť použitia panvice pre všetky typy sporákov - elektrické, plynové, sklokeramické aj indukčné. Panvicu ľahko umyje aj umývačka riadu. Súčasťou balenia je chránič povrchu pre šetrné skladovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko odolný kovaný hliník
  • 3-vrstvový nelepivý mramorový povrch
  • TURBO indukčné dno - ušetrí až 35% energie
  • Rovnomerne rozvádza teplo
  • Ergonomická mäkčená rukoväť s otvorom na zavesenie - zostáva chladná
  • Vhodná pre všetky typy sporákov - elektrické, plynové, sklokeramické aj indukčné
  • Možnosť umývania v umývačke riadu
  • Chránič povrchu pre šetrné skladovanie je súčasťou balenia
  • Neobsahuje PFOA / Olovo / Kadmium
  • ECO - friendly

Rozmery:

25 × 2 cm

Farba:

Carbon metalická

TURBO indukčné dno

Toto zdokonalené TURBO indukčné dno je schopné dosiahnuť vysokej účinnosti s využitím nižšej energie, a preto sú tieto panvice energeticky efektívnejšie a šetrnejšie k životnému prostrediu, a takisto sú mimoriadne ekonomické. Vďaka novej technológii má toto indukčné dno lepší výkon, než je tomu u bežných panvíc. Najdôležitejším parametrom indukčného dna je, že sa na ňom žiadne jedlo nepripáli. Rovnomerne rozvádza teplo a pomáha tak kuchárovi pri príprave perfektného jedla.

Chránič povrchu

Panvica je vyrobená z kovaného hliníka s veľmi vysokou tepelnou vodivosťou. Chránič povrchu, ktorý je dodávaný zdarma, umožňuje bezpečné uloženie panvice. Pri skladovaní môžu byť umiestnené jedna na druhej bez poškriabaniu povrchu. Chrániče povrchu môžete využiť aj pri servírovaní. Dajú sa použiť ako podložky, vďaka čomu sa vyhnete prepáleným značkám na stole.

Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, prosím aká je hmotnosť tejto panvice? Ďakujem.

Diskusia a poradňa k BerlingerHaus Panvica na palacinky 25cm Carbon Metallic Line
Príslušenstvo pre BerlingerHaus Panvica na palacinky 25cm Carbon Metallic Line Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BerlingerHaus Pánev na palačinky 25cm Carbon Metallic Line. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Pfanne 25cm Carbon Metallic Line. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Pfanne 25cm Carbon Metallic Line. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BerlingerHaus Carbon Metallic Line palacsintasütő 25 cm.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií