Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Beyerdynamic Byron

Zobraziť katalóg
Beyerdynamic Byron
4,8 4 hodnotení
Slúchadlá – do uší, uzavreté, frekvenčný rozsah 10–23000Hz, impedancia 23Ohm, citlivosť 105dB, mikrofón s ovládaním pre telefóny Android, 3.5mm jack, kábel 1.2m
Kód:  BEY357c Produktové číslo:  BD 718513 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beyerdynamic Byron

Slúchadlá Beyerdynamic Byron ponúkajú vysokú kvalitu zvuku v mimoriadne efektnom dizajne a v miniatúrnych rozmeroch. Slúchadlá sú stvorené pre náročnú prevádzku na cestách a majú ambície sa stať vyhľadávaným módnym doplnkom. V miniatúrnych rozmeroch z hi-tech materiálov je ukrytý mimoriadne farebný a mohutný zvuk, ktorý si zamilujte. Základom je samozrejme využitie kvalitných a odolných komponentov, vďaka ktorým zaistíte svojim ušiam nadštandardné pohodlie a príjemne vyvážený zvuk. Objavte skryté tóny vo vašich obľúbených melódiách so slúchadlami Beyerdynamic Byron.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Beyerdynamic Byron

  • Slúchadlá s mikrofónom
  • Silný konzistentný zvuk a hlboké basy
  • Vysoko kvalitný 3 tlačidlový ovládač pre ovládanie médií a hovorov (kompatibilný so zariadeniami Android)
  • Perfektné pohodlie pri nosení
  • Praktický 3,5 mm jack konektor
  • Kvalitné vyhotovenie slúchadiel Beyerdynamic Byron
  • Nízka hmotnosť
  • Luxusný vzhľad

Moderné slúchadlá vo všetkých ohľadoch

Intraaurálna konštrukcia slúchadiel Beyerdynamic Byron vás oddelí od okolitého hluku a získate pokoj na počúvanie hudby alebo telefonovanie. Integrovaný trojtlačidlový ovládač s viacsmerovým mikrofónom umožní jednoduché využívanie s mobilnými telefónmi, ktorým je tiež prispôsobená impedancia. Všetko je dokonale po ruke a zaručuje tak spríjemnenie prehrávania hudby, sledovania filmov aj ovládanie hovorov. Toto riešenie je veľmi elegantné, vysoko odolné. Môžete si byť istí, že vás budú vďaka dokonale navrhnutému výrobnému procesu a kvalitným materiálom tešiť veľa rokov. Tento variant slúchadiel Beyerdynamic Byron je určený pre zariadenia s Androidom. Dostatok voľnosti je zaručené 1,2 m dlhým káblom. Ten je zakončený 3,5 mm jack koncovkou, ktorá zaručuje využiteľnosť u širokého spektra elektronických zariadení. Tak pripojíte váš MP3 prehrávač, PC, tablet a mnoho ďalšieho.

Balenie obsahuje

  • Silikónové štuple v troch rôznych veľkostiach
  • Káblový klip pre bezpečné a pevné uchytenie
  • Pohodlné mäkké puzdro so zipsom
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beyerdynamic Byron Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyerdynamic Byron. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beyerdynamic Byron. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beyerdynamic Byron. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beyerdynamic Byron.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií