Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

BLAUPUNKT MB10

Zobraziť katalóg
BLAUPUNKT MB10
Bluetooth reproduktor – prenosný, RMS 36W, FM tuner, MP3, WMA, USB, SD (max. 32GB), BT, karaoke, integrovaný ekvalizér, výdrž na batériu až 24h, napájací adaptér, diaľkový ovládač, mikrofón
Kód:  PZ9671e Produktové číslo:  MB10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BLAUPUNKT MB10

Bluetooth reproduktor BLAUPUNKT MB10 vám kvalitne sprostredkuje výdatné basy a priezračné stredy aj výšky, čím posúva počúvanie do úplne nových dimenzií. A káble môžete nechať v šuplíku! Spojenie totiž bez problémov zvládne moderná technológia Bluetooth, ktorá umožňuje púšťať pesničky i hovorené slovo z telefónu alebo tabletu s touto technológiou. A menovitý výkon 600 W garantuje perfektné ozvučenie akejkoľvek párty, ktorú si zmyslíte. Vnútorná batéria dodáva kapacitu 5 Ah, a preto obstará zábavu po dobu 24 h.

Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora BLAUPUNKT MB10

  • Podpora bezdrôtového prenosu zvuku cez Bluetooth
  • Vstavaný mikrofón pre ľahké hands-free hovory
  • Výbavu dopĺňa tiež vstavaný FM tuner
  • Jedno nabitie zaistí hudbu až na 24 h
  • Výkon: 600 W
  • Rozmery (š × v × h): 442 mm × 580 mm × 258 mm
  • Hmotnosť: 16 kg

Bluetooth reproduktor BLAUPUNKT MB10 prinesie úžasný sound a bez káblov

Zabudovaný mikrofón pre zmenu dovolí telefonovať ako s hands-free súpravou. Nepodporuje váš obľúbený prehrávač bezdrôtové technológie? Aj s tým si hravo poradíte! Z tejto šlamastiky vás totiž dostane FM prijímač. A úplne na záver vás ešte upozorníme na moderný vzhľad, s ktorým sa stane ozdobou každého večierku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, V porovnání LG RK3 versus Blaupunkt MB10 kdo je lepší??Dekuji

Ahoj, podľa stránky BLAUPUNKT.com ma výdrž 7 hodín, vy udávate výdrž 24 hodín.... Dosť zavádzajúci údaj! Taktiež sa neviem nikde dopátrať k diaľkovému. Má ho naozaj ?

Dobrý den, rád bych se zeptal z hlediska kvality a výkonu co bude lepší jestli tento blaupunkt mb10 nebo gogen bps 898. Děkuji

Diskusia a poradňa k BLAUPUNKT MB10
Príslušenstvo pre BLAUPUNKT MB10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BLAUPUNKT MB10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BLAUPUNKT MB10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BLAUPUNKT MB10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BLAUPUNKT MB10.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií