Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BLUE Snowball Brushed Aluminium

Zobraziť katalóg
BLUE Snowball Brushed Aluminium
Mikrofón – USB, pre domáce použitie, 16bit/44.1kHz, výber dvoch smerových priestorových charakteristík, dve kondenzátorové kapsule, vlastný trojnožkový stojan, pre Windows aj iOS
Kód:  BLM002c Produktové číslo:  1936

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BLUE Snowball Brushed Aluminium

Mikrofón BLUE Snowball ICE je ideálnym riešením, ak hľadáte vysokú kvalitu zvuku spoločne s jednoduchým ovládaním. Mikrofón je vybavený kardioidnou kondenzátorovou kapsulou vďaka ktorej mikrofón zaznamenáva zvuk v krištáľovo čistej kvalite. Samplovacia (vzorkovacia) frekvencia tvorí 44,1 kHz a bitová hĺbka je 16 bit. Mikrofón je spracovaný v bielom modernom dizajne, ktorý neunikne závistlivým pohľa dom ostatných. Navyše, vďaka svojej všestrannosti ho budete môcť používať na nahrávanie čoho len budete chcieť na platformách Windows aj iOS. Mikrofón je dodávaný aj s vlastným trojnožkovým stojanom. Vďaka všetkým týmto vlastnostiam bol ocenený Skype certifikátom, ktorý garantuje perfektnú kvalitu nahrávania.

Kľúčové vlastnosti mikrofónu Blue Snowball Ice

  • Kardioidná kondenzátorová kapsule zaisťuje krištáľovo čistú kvalitu záznamu
  • Samplovacia (vzorkovacia) frekvencia 44,1 kHz a bitová hĺbka 16 bit
  • Elegantný dizajn v bielom spracovaní pritiahne pohľady každého
  • Ocenený Skype certifikátom
 

Parametre a špecifikácia

Frekvencia od
40 Hz Hotovo!
Frekvencia do
18 000 Hz Hotovo!
Hmotnosť
460 g Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od
40 Hz Hotovo!
Frekvencia do
18 000 Hz Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
460 g Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V popise produktu uvádzate charakteristiky Blue Snowball ICE, a taktiež návod k ICE, ale to je iná verzia mikrofónu, lacnejšia, a len s jedným módom nahrávania. Chybu prosím opravte, lebo je to závadzajúce.

Diskusia a poradňa k BLUE Snowball Brushed Aluminium
Príslušenstvo pre BLUE Snowball Brushed Aluminium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G Blue Snowball Brushed Aluminium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BLUE Snowball Brushed Aluminium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BLUE Snowball Brushed Aluminium. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BLUE Snowball Brushed Aluminium.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií