AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Bosch BBS812PCK

Zobraziť katalóg
Bosch BBS812PCK
5 2 hodnotení
Tyčový vysávač aku, na čalúnenie, doba nabíjania 1 h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 40 min, hubica na čalúnenie a nabíjacia stanica, biela farba
Kód:  BOSTV905 Produktové číslo:  BBS812PCK Stránky výrobcu

Bosch BBS812PCK

S moderným tyčovým aku vysávačom BBS812PCK značky BOSCH v bielom vyhotovení nebudete potrebovať miesto navyše pre špeciálny malý vysávač, lebo budete mať k dispozícii integrovaný, odnímateľný ručný vysávač. Vysávač BOSCH BBS812PCK je vybavený DigitalSpin motorom, ktorý je vysoko výkonný, kompaktný, ľahký a s dlhou životnosťou. Vďaka systému RotationClean nie je nutné filter oplachovať. Prevádzkovú dobu 40 minút zabezpečIA dobíjacie batérie s vysokým výkonom a dlhou výdržou. Doba nabíjania vám zaberie iba 1 hodinu. K dispozícii máte 2 vymeniteľné akumulátory, ktoré vám zaistia dlhú dobu prevádzky.


Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača BOSCH BBS812PCK biely

  • Moderný tyčový vysávač BOSCH BBS812PCK 2 v 1 s odnímateľným malým ručným vysávačom
  • Vďaka prevádzke bez šnúry upracete naozaj kdekoľvek
  • DigitalSpin motor: vysoko výkonný, kompaktný a ľahký motor s dlhou životnosťou
  • Vďaka systému RotationClean nie je nutné filter oplachovať
  • Nekonečná doba prevádzky - 2 vymeniteľné akumulátory
  • Rýchle nabíjanie pomocou rýchlonabíjačky (60 minút)
  • Vysávač disponuje bohatým príslušenstvom pre ľahké upratovanie pod nábytkom
  • Pohodlná ergonomická rukoväť
  • Ľahké vyberanie a vyprázdňovanie zásobníka na prach
  • AllFloor HightPower kefa na všetky druhy podláh, parkiet, kobercov a dlaždíc
  • Dlhá flexibilná štrbinová hubica
  • Kefa 2 v 1 na nábytok a čalúnenie
  • XXL hubica na čalúnenie

Perfektné upratovanie a hygiena

Kazetový filtračný systém vysávača BOSCH BBS812PCK

Tyčový aku vysávač Bosch BBS812PCK je vybavený kazetovým filtračným systémom, vďaka ktorému je vyfukovaný vzduch trikrát filtrovaný. Filtrácia zachytí až 99,9 % baktérií a nečistôt, čím zaistí krásne svieži vzduch, ktorý je čistejší ako vzduch, ktorý bežne dýchame.

Tyčový vysávač BOSCHBBS812PCK ponúka vysoký výkon

Dva vymeniteľné akumulátory

Tyčový vysávač BOSCH BBS812PCK vám zaistí perfektné výsledky vášho domova. Využiť ho môžete na všetky druhy podláh vrátane parkiet, kobercov a dlaždíc. Výkonný tyčový vysávač vám poskytne dostatočne dlhú dobu prevádzky. Vysávač BOSCH BBS812PCK je totiž vybavený dvomi batériami BOSCH Power for ALL. Medzitým, čo vy upratujete, druhá batéria sa nabíja. Potom ju môžete opäť vymeniť a pokračovať v upratovaní.

Rýchle nabíjanie vďaka systému Power for ALL

Päťkrát rýchlejšie nabíjanie ako dokovacia stanica. To všetko vďaka rýchlonabíjačke, ktorá nabije 18 V batériu za obyčajnú 1 hodinuVy tak môžete s vysávačom BOSCH BBS812PCK pohodlne upratať celý dom či byt.

Batéria je kompatibilná s mnohými nástrojmi spoločnosti BOSCH

Veľkou výhodou vysávača BOSCH BBS812PCK je možnosť využitia 18 V Power for ALL batérie v mnohých elektrických nástrojoch a záhradných zariadeniach od spoločnosti BOSCH. Akumulátor je súčasťou 18 V akumulátorového systému Bosch Home & Garden. Ide o zelený produktový rad výrobkov.

Komfort počas vášho upratovania

Flexibilný tyčový vysávač BOSCH BBS812PCK

Výhodou tyčového vysávača BOSCH BBS812PCK je tiež jeho flexibilné použitie. Pri upratovaní sa ľahko dostanete pod pohovku, skrine a ďalší nábytok. Vysávač možno jednoducho použiť samostatne bez akéhokoľvek príslušenstva.

Bohaté príslušenstvo tyčového vysávača BOSCH

Tyčový aku vysávač BOSCH vám ponúka bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému bude upratovanie úplná hračka. Súčasťou príslušenstva je AllFloor HighPower kefa, ktorý spoločne s vysokým výkonom zaistí vynikajúci čistiaci výkon na všetkých podlahách. Kefu 2 v 1 využijete na nábytok a čalúnenie. XXL hubica na čalúnenie vám zaistí perfektné upratovanie. Nechýba tiež dlhá flexibilná štrbinová hubica.


Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Typ vysávača

Typ vysávača
Bezvreckový, Tyčový, Autovysávač Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
21,1 cm Hotovo!
Hĺbka
25,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,9 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , na jaké podlahy je určen tento vysavač ...je to i lino a dlažba? Parametry jsou trochu nepřesné . Děkuji Eva

aky je objem nádoby na prach?

Diskusia a poradňa k Bosch BBS812PCK
Príslušenstvo pre Bosch BBS812PCK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bosch BBS812PCK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch BBS812PCK Staubsauger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch BBS812PCK.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií