AP+ nový vizuál AD homeoffice

BOSCH TASSIMO TAS4011EE

Zobraziť katalóg
BOSCH TASSIMO TAS4011EE
4,6 8 hodnotení
Kávovar na kapsuly strieborné, 1600W, 3.3bar, prietokové ohrievanie, nádrž na vodu 2l, kapsle T Disc, inteligentný rozoznanie čiarového kódu kapsule - automatické nastavenie, LED ukazovatele
Kód:  EAN3385f Produktové číslo:  TAS4011EE Stránky výrobcu

BOSCH TASSIMO TAS4011EE

Domáce espresso BOSCH Tassimo TAS4011EE je vyvedené v striebornej farbe a ponúka perfektné a lahodné nápoje behom pár sekúnd.Moderný a kompaktný dizajn prístroja podčiarkujú LED ukazovatele a lesklý materiály.Výkon prístroja je 1600W pri tlaku čerpadla 3.3 bar.BOSCH Tassimo využíva systému prietokového ohrievania, ktoré je veľmi rýchle a nie príliš náročné na spotrebovanú energiu - vďaka tomuto systému je espresso pripravené pracovať ihneď po zapnutí.

BOSCH Tassimo umožňuje nastaviť intenzitu pripravovaného nápoja - plnoautomatický proces sparenia môže byť kedykoľvek prerušený (silnejší nápoj) alebo predĺžiť (slabší nápoj).Tento systém teda pomáha prispôsobiť pripravovaný nápoj presne vašej chuti.

Rozšírená nádrž na vodu na vodu má objem 2 litre a naraz teda môžete uvariť viac šálok.Espresso využíva kapsúl typu T disc, čo zaisťuje prípravu nápojov bez prenosu chuti a tiež inteligentné rozpoznanie nápoje pomocou čiarového kódu as tým súvisiace prispôsobenie veľkosti nápojov, doby sparenie a teploty pre perfektný pôžitok z každej šálky.Automatická údržba formou vyčistenie trysiek parou po každom sparenie predlžuje trvanlivosť prístroja.Súčasťou balenia je aj automatický čistiaci a odvápňovací program pomocou servisného T Disco.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
automatické

Príkon:
1600W

Tlak:
3.3 bar

Typ ohrevu:
prietokové ohrievanie

Kapacita nádrže na vodu:
2 l

Kapsule:
špeciálna T Disc kapsule

Ďalšie funkcie:
inteligentné rozpoznanie čiarového kódu kapsule
automatické nastavenie
LED ukazovatele
možnosť dokúpenia samostatných výmenných farebných krytov
stand-by mód
automatické odvápnenie prístroja
variabilný intenzita nápoje
technológia tekutého mlieka
výškovo nastaviteľný podstavec
tiché otváranie sparovacia hlavy prístroja
bezpečnostná poistka
automatický čistiaci a odvápňovací program

Rozmery:
273 x 204 x334 mm.

Farebné prevedenie:
strieborné

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH TASSIMO TAS4011EE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TASSIMO TAS4011EE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH TASSIMO TAS4011EE.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií