Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Braun SI9187EWH

Zobraziť katalóg
Braun SI9187EWH + 60 dní záruka vrátenia peňazí
Žehlička naparovacia, samočistenie, anti-drip systém (proti odkvapkávaniu), rýchle nahriatie, funkcia kropenia, použitie vody z kohútika a automatické vypínanie, príkon 2800W, objem nádržky 330ml, parný výkon 50g/min, parný ráz 230g/min, materiál žehliacej plochy: eloxium premium, dĺžka kábla 2.5m, čierna
Kód:  BRAZE504 Produktové číslo:  SI9187EWH

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun SI9187EWH

Žehlička BRAUN vám podá pomocnú ruku vždy, keď budete potrebovať vyžehliť svoje pokrčené oblečenie. S príkonom 2800 W sa žehlička na oblečenie rýchlejšie ohreje na prevádzkovú teplotu a začne vyrábať paru. S parným výkonom 50 g/min tejto naparovacej žehličky ako nič vyžehlíte aj hrubšie látky a bielizeň náročnú na žehlenie. Pokiaľ sa objavujú tvrdé záhyby na záclonách či odevoch, s obľubou nastavíte silnejšie naparenie vďaka parnému rázu, ktorý je možné zväčšiť až na 230 g/min. Je dokonalá na väčšie objemy šatstva, keďže znižuje zbytočné problémy s častým dolievaním vody vďaka nádržke s veľkosťou 330 ml. Pre najväčší komfort je žehlička BRAUN obdarená 2,5 m dlhým káblom.

Zaujímavé vlastnosti žehličky Braun SI9187EWH

  • Žehlička BRAUN vám čo najpohodlnejšie pomôže s narovnávaním pokrčeného oblečenia
  • Parný výkon tejto žehličky naparovacej: 50 g/min
  • Parný ráz na silnejšie naparenie: 230 g/min
  • Prívodný kábel s dĺžkou 2,5 m

Schopnosti naparovacej žehličky Braun SI9187EWH

Systém Anti-drip je garanciou pri žehlení hodvábnych materiálov pri menších teplotách, behom ktorých sú častejšie žehličky naparovacie náchylnejšie na odkvapkávanie vody na žehlené oblečenie. Pracovná plocha je naozaj jednoduchá na čištenie vďaka funkcii samočistenia, neuviaznu teda na nej prichytené nečistoty. Samozrejmosťou tejto žehličky je aj funkcia kropenia.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Kropenie, Rýchle nahriatie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 800 W Hotovo!
Parný výkon
50 g/min Hotovo!
Parný ráz
230 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Eloxium Premium Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak se ubírá teplota u žehličky když nemá kolečko

Diskusia a poradňa k Braun SI9187EWH
Príslušenstvo pre Braun SI9187EWH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Braun SI9187EWH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun SI9187EWH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun SI9187EWH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun SI9187EWH.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií